Μόλις μία σύλληψη στην Ακαρνανία

64bb7a24038cd48e37bacb3f8c887913

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 26χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο  που της διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της, (14) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  50χρονος ημεδαπός, διότι  σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών, για  υπεξαίρεση.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  βρέθηκε στην κατοχή του μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος την  08.10.2016, έχοντας σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, έπεισε τηλεφωνικά 81χρονο ημεδαπό  να  αγοράσει έξι κουτιά  φαρμακευτικών σκευασμάτων, έναντι του χρηματικού ποσού των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας            σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος  προχθές το απόγευμα στην Πάτρα, εισήλθε σε οικία, χωρίς ίχνη παραβίασης και αφαίρεσε από το τσαντάκι 61χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των δώδεκα χιλιάδων εννιακοσίων (12.900) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Βάρδα Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 49χρονος ημεδαπός, διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ,  για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύλληψη δυο    ημεδαπών για
κλοπή ηλεκτρικού  ρεύματος
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Σκουροχώρι και στο Πράσινο Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί, ηλικίας, 35 και 64 ετών, διότι  κατά την διενέργεια  στοχευμένων  αστυνομικών ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για απάτη
Σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οποίοι χθες το πρωί στο Καλλίκωμο Ηλείας, εξαπάτησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα της παραλαβής χρημάτων, για λογαριασμό του γιού της,
της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Μυρτιά Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 20χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του  ένα τσιγάρο με  μείγμα καπνού-κάνναβης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράβαση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας  και της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο Ηλείας, από  αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε  να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, υπό την επίδραση μέθης,  ενώ από τον έλεγχο των  στοιχείων του προέκυψε ότι έχει στην κατοχή του κυνηγετικό όπλο, χωρίς να έχει ανανεώσει την άδεια του.