Ναύπακτος: «Ρωγμές» στην Δημοτική Αρχή, μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας

dimotiko

Με χθεσινή μας ανάρτηση, για την ένταση που προκλήθηκε στο προσυμβούλιο της Δημοτικής Αρχής, σας αναφέραμε το «ηλεκτρισμένο κλίμα» που επικρατεί εσχάτως μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας.

Την ένταση αυτή, όπως αναφέρει το npress.gr, επιβεβαίωσε και το χθεσινό συμβάν, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο στα θέματα 6 και 7, που έθεσε ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Θωμάς Κοτρωνιάς, και αφορούσαν παραγραφή καταλογισμένων προστίμων ανθρώπων που είτε έχουν αποβιώσει, είτε έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα παραγραφής τους, ενώ η απόφαση έγκρισης τους θεωρήθηκε «ρουτίνας» και υπήρξε αρχικώς ομόφωνη, εν συνεχεία και ενώ είχαν περάσει άλλα 10 θέματα ο κύριος Ράπτης επανήλθε και ζήτησε να διαφοροποιηθεί η ψήφος του, με την αιτιολογία ότι δεν εξετάστηκαν αναλυτικά τα ζητήματα.

Το γάντι από την αντιπολίτευση, σήκωσε ο κ.Μπουλές, ο οποίος και ζήτησε να επανέλθει προς συζήτηση το θέμα στο Δ.Σ. Προκλήθηκε ένταση και μετά από διακοπή λίγων λεπτών, ο πρόεδρος αποφάσισε την αναβολή του θέματος και την επανεξέτασή του σε επόμενο Δ.Σ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση από την αίθουσα του κ. Κοτρωνιά εξοργισμένου, αλλά και άλλων δημοτικών συμβούλων.
Οι διαφοροποιήσεις αυτές και οι εκατέρωθεν εγκλήσεις, δίδουν την αίσθηση ότι η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής, δεν λειτουργεί πλέον και τόσο συντεταγμένα. Και αυτό αργά ή γρήγορα, ο κ.Λουκόπουλος θα κληθεί να το αντιμετωπίσει.

sinidisi.gr