Νενέ: «Δεν υπογράφω στον Ολυμπιακό!»

220928

«Χαλάει» η μεταγραφή του Νενέ στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δήλωσε! Ο Βραζιλιάνος άσος αποκάλυψε πως δεν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα λόγω της αβεβαιότητας απ’ τις πολιτικές εξελίξεις.

Πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τώρα όμως φαίνεται πως παίρνει αρνητική τροπή η υπόθεση.

Στο βραζιλιάνικο «revistadigitaldenoticias.com.br»φιλοξενούνται δηλώσεις του Νενέ, όπου ουσιαστικά… ανακοινώνει πως δεν θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που του προκαλούν έντονο δισταγμό!

«Υπάρχουν πολλές καταστάσεις οι οποίες δεν είναι ξεκάθαρες. Ξέρω πως η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και στην Ευρώπη περιμένουν εξελίξεις. Είναι προτιμότερο να περιμένω και γι’ αυτό αποφάσισα να μην υπογράψω στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει χρήματα, αλλά δεν γίνεται να μην σε επηρεάζουν αυτές οι εξελίξεις. Μου έλεγαν πως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την χώρα όμως τελικά πήρα την απόφασή μου», φέρεται να δηλώνει ο Βραζιλιάνος στο εν λόγω σάιτ, βάζοντας τέλος στις πιθανότητες μεταγραφής του στο λιμάνι.

sport-fm.gr