Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Αντίδραση Κασσελάκη στην αναφορά Μητσοτάκη – Πώς απαντά ο Μαρινάκης

«Μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιάγραμμα», φέρεται να είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το χρονοδιάγραμμα προώθησης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η συγκεκριμένη  αναφορά του πρωθυπουργού προκάλεσε την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, o οποίος σε ανάρτησή του κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν είναι υπέρ ή εναντίον του γάμου και της τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών ή φράσεων που χρησιμοποιούμε καθημερινά εδώ και χρόνια στη χώρα μας» καταλόγισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Μαρινάκης.

«Θα απαντούσαμε στην ανακοίνωση του κ. Κασσελάκη αν επρόκειτο για ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης. Αντιθέτως, παρατηρούμε επανειλημμένως αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών ή φράσεων που χρησιμοποιούμε καθημερινά εδώ και χρόνια στη χώρα μας», έγραψε σε ανάρτησή του ο Παύλος Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Όταν χρησιμοποιεί λοιπόν τη φράση για το κάρο και το άλογο, ας ρωτήσει τουλάχιστον κάποιον από τους συνεργάτες του, τι σημαίνει και πώς χρησιμοποιείται στον δημόσιο λόγο».

Πηγή: ertnews.gr