Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Ο Πάνος Παπαδόπουλος παίρνει τα ηνία

Νομοθετική ρύθμιση προετοιμάζει το υπουργείο Υγείας για την απομάκρυνση των Διοικητών των νοσοκομείων χωρίς να τους αποζημιώσει.

Η νομοθετική αυτή ρύθμιση, όπως λένε οι πληροφορίες, θα ψηφιστεί μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αντικατάσταση των Διοικητών και από τα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας. Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου η διοίκηση θα περάσει στα χέρια του Π. Παπαδόπουλου, ο οποίος σίγουρα θα είναι ο εκλεκτός του υπουργού Π. Κουρουμπλή. Από την άλλη πλευρά βέβαια ο σημερινός Διοικητής Γ. Κυριακόπουλος κατάγεται από την ίδια περίπου περιοχή με τον υπουργό, οπότε προφανώς θα θελήσει να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία και ίσως το γεγονός ότι υπήρξαν σύντροφοι στο ΠΑΣΟΚ πριν το εγκαταλείψει ο Αιτωλοακαρνάνας υπουργός. Ο κ. Παπαδόπουλος όμως θα είναι αποδεκτός και από το προσωπικό, αφού αρκετοί, τόσο από τους συνδικαλιστές, όσο και από τους υπόλοιπους εργαζομένους, ανήκουν κομματικά στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο νυν διοικητής, έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο νοσοκομείο και στους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από τις κομματικές προτιμήσεις του καθενός.

aixmi-news.gr