Ν.Δ:Σύσκεψη με τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας

Εμφάνιση 20150827_112648.jpg

Ο Τομέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο κατάρτισης του Κυβερνητικού προγράμματος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των δευτεροβάθμιων οργανώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών).

Εισηγητικά προς τους εκπροσώπους των Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών τόσο ο συντονιστής της ΟΔΕ Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Βουλευτής Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου, όσο και ο Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης διαβεβαίωσαν για την καθαρότητα και ευθύτητα κάθε συζήτησης,  χωρίς οποιεσδήποτε υποσχέσεις μη υλοποιήσιμες.

Η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζει ότι η κρίση που διέρχεται η χώρα επιβάρυνε και σε εργασιακό και οικονομικό επίπεδο και αυτούς. Μόλις η χώρα οδηγήθηκε σε ένα στάδιο σταθεροποίησης, ως κυβέρνηση, ανταποκρίθηκε στο βαθμό που επέτρεπαν τα οικονομικά σε αποκαταστάσεις οικονομικού περιεχομένου και όχι μόνο.

Οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, επεσήμαναν ότι μολονότι είχαν εκφράσει ενστάσεις για συγκεκριμένες επιλογές της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας πλέον ‘’γευθεί’’ τον εμπαιγμό και τη διάψευση κάθε δέσμευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναγνωρίζουν τη θετική στάση και συμβολή της Νέας Δημοκρατίας στην αντιμετώπιση των  προβλημάτων τους. Κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες πράγματι κινούνται σε θετική κατεύθυνση.

Μετά την ολοκλήρωση της όλης διαβούλευσης, ο τομέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη καταλήγοντας στις αναγκαίες και υλοποιήσιμες προτάσεις, θα τις θέσει προς έγκριση  στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έτσι, ώστε να αποτελέσουν μέρος του κυβερνητικού προγράμματος.