Ξεκάθαρο το πόρισμα: Εμπρησμός 100% στην οικία του Μπίκα!

111604

Την Πέμπτη θα κατατεθεί στον εισαγγελέα το πόρισμα των ερευνών για τα αίτια της πυρκαγιάς στην οικία Μπίκα και σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 μιλά για 100% εμπρησμό.

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να κατατεθεί στον εισαγγελέα το πόρισμα των ερευνών για τα αίτια της πυρκαγιάς στην οικία του Γιώργου Μπίκα την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 από την πυροσβεστική, το πόρισμα κάνει λόγο για εμπρησμό και δεν χωρά παραμικρή αμφιβολία για τυχόν άλλη αιτία εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο σπίτι του πρώην επικεφαλής της ΚΕΔ στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, όπως προκύπτει, η πυρκαγιά θα μπορούσε να έχει ακόμη μεγαλύτερη έκταση από αυτή που είχε τελικά. Όπως αποδεικνύεται, οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό ένα ξύλινο καραβάκι που υπήρχε στο μπαλκόνι της οικίας και από εκεί η φωτιά σταδιακά επεκτάθηκε, μέσω των ξύλινων αντικειμένων που υπήρχαν (πέργκολες κλπ.) στο υπόλοιπο σπίτι. Μάλιστα εκτιμάται πως ο εμπρησμός έγινε τα ξημερώματα, καθώς στην οικία Μπίκα βρέθηκε το ρολόι τοίχου σταματημένο στις 6:30 το πρωί και εικάζεται πως χάλασε από την υπερβολική θερμότητα μέσα στο σπίτι.

sport-fm.gr