Ξεκίνησε ,στην Αθήνα, η έκθεση φωτογραφίας «Το Μεσολόγγι που έφυγε»

Μέσα στην πολυτελή αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Αθήνας (Ακαδημίας 50 και Ασκληπιού) ξεκίνησε χθες η έκθεση φωτογραφίας «ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ» αφού προηγουμένως στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» έγινε η παρουσίαση του ομώνυμου λευκώματος του ιδρυτή της «Διεξόδου» Νίκου Κορδόση.

Στην εκδήλωση, που ήταν συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και της «Διεξόδου», έδωσε το παρόν, χωρίς ιδιαίτερες προσκλήσεις αλλά μόνο με την ενημέρωση που είχε γίνει μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, όλη η Μεσολογγίτικη παροικία της Αθήνας.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η καθηγήτρια Λένα Χολέβα ενώ την παρουσίαση του λευκώματος έκαναν οι καθηγήτριες Αγγλικών και Γαλλικών Ασπασία Χρυσογέλου και Φήμια Πετροπούλου – Χαρώνη αντίστοιχα καθώς και ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Σπύρος Βλαχόπουλος και ο πολιτικός Μηχανικός Γιώργος Γεωργόπουλος.

Την επιμέλεια της έκθεσης, που διαρκέσει μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής 29 Νοεμβρίου, έχει ο ζωγράφος και εικαστικός επιμελητής του Ιστορικού Μουσείου της «Διεξόδου» Βαγγέλης Ρόμπολας.

Η λειτουργία της είναι καθημερινή από τις 11 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι 8.30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.