Ξεσήκωσε τα πλήθη η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Αμφιλοχία – Κατάμεστο το λιμάνι της πόλης

xaroulis-sinavlia.jpg1

 

Στο κατάμεστο από κόσμο λιμάνι της Αμφιλοχίας ξεπερνώντας κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε χθες η συναυλία του τραγουδιστή Γιάννη Χαρούλη, που διοργάνωσε τοΠολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας ρίχνοντας την αυλαία των «ΠΑΝΑΚΑΡΝΑΝΕΙΩΝ 2015». Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό παρά το γεγονός ότι σε ακτίνα 10 χμ υπήρχε συννεφιά με έντονη καταιγίδα και βροχόπτωση στην Αμφιλοχία οι καιρικές συνθήκες ήταν άψογες.
Πλήθος κόσμου έσπευσε από πόλεις όπως η Πρέβεζα, η Λευκάδα, η Άρτα, τα Γιάννενα, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο για να δει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Το κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενθουσιασμό τον γνωστό τραγουδιστή με τη βαθιά και ταξιδιάρικη φωνή, ο οποίος πλαισιωμένος από εξαίσιους μουσικούς χάρισε μια απολαυστική και ανεπανάληπτη μουσική βραδιά. Ήταν μια μοναδική συναυλία που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των θεατών, χάρισε μοναδικές συγκινήσεις και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο Γιάννης Χαρούλης κατάφερε να κάνει το κοινό του να ταξιδέψει, να ονειρευτεί, να χορέψει, να τραγουδήσει, παραμερίζοντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, ερμηνεύοντας μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και παραδοσιακά ακούσματα ντυμένα με μια ξεχωριστή ενορχήστρωση. Ο ενθουσιασμός όλων ήταν εμφανής από το γεγονός ότι στο τέλος της συναυλίας το κοινό όρθιο χειροκροτούσε παρατεταμένα και επευφημούσε τον καλλιτέχνη ζητώντας του να συνεχίσει να τραγουδά. Ήταν μια συναυλία που τα είχε όλα αποσπώντας τα θετικότερα σχόλια. Στο τέλος της συναυλίας ο τραγουδοποιός παρουσίασε την μπάντα του και ευχαρίστησε κοινό και διοργανωτές.http://e-maistros.gr/