Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το ίδιο, ολέθριο λάθος με τον Κώστα Καραμανλή

wpid-20150630094725

Όπως ο Κώστας Καραμανλής έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε το ίδιο ολέθριο λάθος. Θεώρησαν ότι μπορούσαν να αντιμετωπίσουν με ηθική και διαλλακτικότητα τις συμμορίες των αδίστακτων νταβατζήδων που έχουν καταληστεύσει την πατρίδα.
Φέρθηκαν με το γάντι σε προδότες, γενοκτόνους, ανθρωποειδή και περίμεναν αβροφροσύνες. Άφησε ελεύθερη την συμμορία του Σημίτη, για να ξαναληστέψει.
Δυστυχώς το λάθος του Αλέξη είναι βαρύτερο γιατί είχε το ιστορικό προηγούμενο του Καραμανλή. Άφησε τις συμμορίες να λυμαίνονται τους κορυφαίους θεσμούς της δημοκρατίας. Άφησε τους τρομοκράτες να τελούν ανενόχλητοι εθνικό σαμποτάζ για κλειστές τράπεζες και απόσυρση καταθέσεων, με αποτέλεσμα μετά από πέντε μήνες να καταφέρουν να τις αδειάσουν.
Κυράτσες – βαμπίρ να παίρνουν εφοπλιστές και κορυφαίους επιχειρηματίες συντοπίτες τους από τον Γενάρη και να τους προειδοποιούν να βγάλουν τα λεφτά τους έξω.
Ματαντούς να φεύγουν ανενόχλητοι, μιζαδόροι των εξοπλιστικών να αποκαλύπτονται μετά τις έρευνες Καμμένου και ακόμα να μην τους εχει ασκηθεί διωξη, εκατοντάδες εκατομμύρια να φεύγουν σε θαλασσοδάνεια ΜΜ»Ε» που στην συνέχεια γκρέμιζαν την κυβέρνηση.
Παπακωνσταντινου να αθωώνονται, Παπασταύρου να χρονίζουν στα συρτάρια του ΣΔΟΕ, Βωβούς να λαμβάνουν δώρα εκατοντάδων εκατομμυρίων την ίδια στιγμή που σήμερα, η γερόντισσα περιμένει να πάρει εξήντα ευρώ. ΕΞΗΝΤΑ ΕΥΡΩ, όταν έχουν χαριστεί δις από τραπεζίτες και δικαστές στο πεντάμηνο της δικής σου διακυβέρνησης.
Άφησες ολόκληρη την διαφθορά της χώρας στα χέρια της κυρίας Ράικου, προφανώς ενθουσιασμένος από τις επιτυχίες της επι καθεστώτος Σαμαρά.
Επιτρέπεις σε κάποια ανακρίτρια, κυρία Ζωχιού, να έχει στα χέρια της φάκελο με μαύρο λογαριασμό δικηγόρου στην Ελβετία, εκατομμυρίων, και να ΜΗΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ! Την ώρα που υποχρεώνεις τον κατάκοιτο γέροντα να ζήσει με 120 ευρώ, ξεφτιλίζοντας καθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.
Ακόμα ο Βενιζέλος και ο Σάφα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Και σε ρημάζουν στα τηλεπαραθυρα των δημοσίων συχνοτήτων.
Περιμέναμε κονσερβοκούτια και λάβαμε κουφέτα.
Και να τωρα, όλο το συφερτό των Σημιτηδων, Παπανδρέηδων, Ραγκούσηδων, Σαμαράδων, Μπομπολαίων, Αλαφουζαίων, Ψυχαραίων να ξεσκίζει τις σάρκες σου.
Και εσύ, επι πέντε μήνες πίστεψες ότι ο ΦΠΑ στα βούτυρα ήταν σημαντικότερος από τα δισεκατομμύρια της λίστας Νικολούδη. Με όλα τα λαμόγια εντός. Και βέβαια ο κύριος Νικολούδης, ως κόντες, να φιλοσοφεί για την «νομιμοφάνεια» του ελέγχου στον καθε εκβιαστή του πολιτικού συστήματος.
Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ας ελπίσουμε να αποφύγουμε το ολέθριο σενάριο του κουρέματος για να επιζήσει η κυβέρνηση. Εάν πεθάνει, τότε πεθαίνει και η ελπίδα για κάθαρση. Και θα πεθάνει προδομένη.
Γιατι μια κυβέρνηση επί πενταμήνου ασχολήθηκε με τον ΦΠΑ στα γιουβαρλάκια την ωρα που η Εθνική συμψηφιζε εκατομμύρια οφειλών στους νταβατζήδες.
Άλλαξε πορεία λοιπόν, πριν πάρεις στο λαιμό σου ολόκληρο το Έθνος. Πολέμησε τους φονιάδες της Ελλάδας με καθε τρόπο, με καθε μέσο. Η ηθική αναστολή σου χάθηκε μαζί με την αξιοπρέπεια των πατέρων μας μπροστά στα ATM.

olympia.gr