Ο Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ευχαριστεί την Αστυνομία και την Πυροσβεστική

Ο Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ευχαριστεί την Αστυνομία και την Πυροσβεστική

 

Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου καθώς και οι εθελόντριες των συσσιτίων Ευαγγελιστρίας Αγρινίου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν ολόθερμα για τη δωρεά τους στα συσσίτια, τόσο την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, οι οποίες διοργάνωσαν στις 9 Ιανουαρίου 2016 αγώνα μπάσκετ.

 

Σκοπός του αγώνα ήταν η ενίσχυση των συσσιτίων της Εκκλησίας καθώς και η ενίσχυση ενός πυροσβέστη, ο οποίος τραυματίσθηκε εν ώρα υπηρεσίας. Από τα έσοδα του αγώνα, διατέθηκε στα συσσίτια Ευαγγελιστρίας το ποσό των 2.500 Ευρώ, τα οποία κατέθεσαν στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, εκ μέρους της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, ο αντιπύραρχος κ. Χριστόφορος Μπόκας, Διοικητής και εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, οι κ.κ. Κώστας Νικόλαος, Άγγελος Κούτσικος και Δημοσθένης Ταμπακέλης.

 

Είναι δυστυχώς πολύ συχνό φαινόμενο στη χώρα μας, οι ένστολοι να βάλλονται αναίτια, χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν οι ευαισθησίες τους καθώς και το συναίσθημα τους κατά την ώρα τέλεσης του καθήκοντός τους. Με την πρωτοβουλία τους αυτή, οι ένστολοί μας αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.

 

Θα θέλαμε να επαινέσουμε το έργο τόσο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και της Ελληνικής Πυροσβεστικής και να ευχηθούμε ο Θεός να ευλογεί τους ένστολους και τις οικογένειές τους και να στηρίζει το έργο τους, ιδιαιτέρως τώρα που τα λογής-λογής σύννεφα σκοτεινιάζουν τον ουρανό της πατρίδας μας. Είθε να συνεχίζουν να υπερασπίζονται τη δικαιοσύνη και να διασφαλίζουν την ισορροπία στην κοινωνία μας.