Ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Ant1;

kst

Όπως είναι γνωστό πριν λίγους μήνες ο Πέτρος Κωστόπουλος συζητούσε με το Mega έντονα,για να αναλάβει στο κανάλι ένα βραδινό talk show στα πρότυπα της εκπομπής ¨Βράδυ¨,που ολοκληρώθηκε το 2013.

Τα ραντεβού δεν ευδοκίμησαν και οι πιθανότητες για επιστροφή του παρουσιαστή στο μεγάλο κανάλι είναι ελάχιστες.Ο ίδιος όμως δεν θέλει να μείνει εκτός τηλεόρασης.Την αγαπάει την τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα αγαπά τις συνεντεύξεις στη βραδινή ζώνη.Θεωρεί ότι μετά την εμπειρία της πρωινής εκπομπής,έχει βελτιωθεί και μπορεί να προσφέρει ακόμα πιο πολλά πράγματα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος όμως θέλει να ρίξει και αλλού τα δίχτυα του εκτός Mega,διότι από εκεί δεν βλέπει να έρχεται σύντομα κάποιο πράσινο φως.Έτσι λοιπόν,σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο γνωστός εκδότης συναντήθηκε με στελέχη του Ant1 και συζήτησε τις πιθανότητες ενδεχόμενης συνεργασίας.

Το ραντεβού έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και δεν θα είναι απίθανο να δούμε κάποια μεταγραφή-βόμβα στο προσεχές τηλεοπτικό διάστημα.Άλλωστε στον Ant1 οι συνθήκες σε επίπεδο στελεχών είναι ιδανική.Τι σημαίνει όμως αυτό?

Πολύ απλά!Ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Ant1(Γιάννης Λάτσιος) έχει φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αφού άλλωστε ήταν και κουμπάροι.Από την άλλη,ο εντεταλμένος σύμβουλος τηλεοπτικού περιεχόμενου(Τζώνη Καλημέρης) διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί του και δεν είναι λίγες φορές που τον στήριξε πέρυσι σε συνεντεύξεις του,όταν έκανε το πρωινό.

Εν αναμονή των εξελίξεων…

tvnea.com