«Πάρκο των Χριστουγέννων-Αίγιο»: Έναρξη 5 Δεκεμβρίου

unnamed-1

 unnamed-2

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων

Ώρα  18:00 Η Γιορτή ξεκινά από την Τρίγωνη Πλατεία!
Μια εντυπωσιακή παρέλαση από μολυβένιους στρατιώτες  ξεκινά από την Τρίγωνη πλατεία, διασχίζει το κέντρο της πόλης και φτάνει στο Πάρκο, όπου με τους ήχους των τυμπάνων τους θα καλωσορίσουν το κοινό και θα φέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων.
Ώρα 19:00 Το Πάρκο κατάφωτο και γιορτινό, υποδέχεται το κοινό σε μια μαγική και εορταστική ατμόσφαιρα, ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων με την αγάπη και το όνειρο των εορτών, ενώ πολύχρωμα Χριστουγεννιάτικα μπαλόνια μοιράζονται στους μικρούς μας φίλους και ταξιδεύουν στον ουρανό πάνω από το Πάρκο.

Θεατρική παράσταση από τη ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΕΚΦΡΑΣΗ  ΑΙΓΙΟΥ «Θ.Ε.Α»
Την υπέροχη ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη ζωντανεύει στο Πάρκο η Θεατρική Έκφραση Αιγίου, Θ.Ε.Α  σε διασκευή και σκηνοθεσία Βαρβάρας Σεφέρη και επιμέλεια κίνησης και χορογραφίες της Εύας Παπαγιαννακοπούλου (Σχολή χορού Bella’s). Παίζουν: Σπύρος Γεωργίου, Βάσω Αναγνωστοπούλου, Νίκος Σεφέρης, Δέσποινα Χαλμούκου, Κάτια Φάκου, Γιώργος Ζούμπος, Πόπη Μανεσιώτη, Θανάσης Ντρες, Βασίλης Σεφέρης, Εύη Χρόνη, Υρώ Καραμανόγλου, Διονύσης Νικολόπουλος, Μιχάλης Γεωργίου, Πένυ Μουτζουρούλια και Κων/να Βαλλιανάτου.
 
Η γιορτή συνεχίζεται με live μουσικό πρόγραμμα από τον DJ Γιάννη Τζόβολο  σε  ρυθμούς που απογειώνουν!

Παγωτό μες στο Χειμώνα; Ναι!
Το Ζαχαροπλαστείο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», προσφέρει σε όλους λαχταριστά χωνάκια σε μοναδικές γεύσεις.


Τρίτη 6 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Ξωτικό του Πάρκου, καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους και τους ξεναγεί στα δρώμενα.
Οι Αρτοποιοί μας, δημιουργούν γευστικές αρτολιχουδιές  στο φούρνο του πάρκου και τις προσφέρουν με πολύ αγάπη  στους επισκέπτες.
Στο Νεραϊδόσπιτο, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να μεταμορφωθούν σε όμορφα ξωτικά από το μαγικό ραβδάκι της νεράιδας των Χριστουγέννων.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους και τους καλεί να στείλουν με ένα γράμμα τις ευχές και τις επιθυμίες τους στον αγαπημένο Άγιο των γιορτών.
Το Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστείο  «Γλυκούλης» από το Διακοπτό, προσφέρει απολαυστικές γλυκολιχουδιές, ζεστά ροφήματα και λαχταριστή ζεστή σοκολάτα.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Ξωτικό του Πάρκου, χαρούμενο και γελαστό υποδέχεται τους μικρούς φίλους και παίζει μαζί τους.
Ο Αϊ Βασίλης, φωτογραφίζεται με τα παιδιά δίπλα στο τζάκι και κουβεντιάζουν για τις ευχές και τα αγαπημένα τους παιχνίδια.
Το Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστείο «Γλυκούλης», από το Διακοπτό, για δεύτερη μέρα προσφέρει σε όλους λαχταριστές  λιχουδιές, και ζεστή σοκολάτα.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Εργαστήρι των Ξωτικών, στον Πύργο της πλατείας των Υψηλών Αλωνίων  μαθαίνει στα παιδιά Χριστουγεννιάτικες κατασκευές που μπορούν να φτιάξουν μόνα τους.
Το Νεραϊδόσπιτο, σήμερα έχει πολλές δουλειές. Μαγικές μεταμορφώσεις, μπαλονοκατασκευές και πολλές εκπλήξεις για όλους.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Ξωτικό του Πάρκου, υποδέχεται τους μικρούς του φίλους και τους εξιστορεί τις μαγικές περιπέτειες του μολυβένιου στρατιώτη.
Το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη και σήμερα έχει πολύ δουλειά με τις ευχές και τα γράμματα των παιδιών. Ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης με υπομονή και χαμόγελο, θα τα αγκαλιάσει και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.
Το Λιχουδόσπιτο, ετοιμάζει από νωρίς μοσχοβολιστά κεράσματα και μας καλεί να απολαύσουμε μοναδικές γεύσεις.
Ώρα 19:30
Ο DJ Γιάννης  Τζόβολος παίζει Live, σε ρυθμούς που  ξεσηκώνουν!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων                     
Ώρα 11:00
Η Φιλαρμονική Αιγίου, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, που ερμηνεύουν η σοπράνο Μαρία Πεττεμερίδου, η Αγγέλα Αντωνιάδη, η Αγγελική Αγγελοπούλου, η Βασιλική Μανουηλίδη και  η Άννα Μαρία Σκαλτσή μας ταξιδεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων. Διευθύνει ο μαέστρος Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος.
Ώρα 19:30
Ο DJ Γιάννης  Τζόβολος  με τις Live μουσικές επιλογές του, μας ταξιδεύει στο Χριστουγεννιάτικο μουσικό όνειρο!

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων                     
Ώρα 11:00
Παρουσίαση του παραμυθιού “Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα”, σε διασκευή της Ιφιγένειας Γιαννοπούλου, από τους μαθητές της Δ’ τάξης του 7ου Δημοτικού σχολείου Αιγίου, σε σκηνοθετική επιμέλεια της θεατρολόγου Ιωάννας Στεφανάτου.
Ώρα 18:00
“All I want for Christmas”
Η σχολή χορού «Danza con Fuerza» παρουσιάζει μια χορογραφία Zumba σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, που συνδυάζει χορό και άσκηση μαζί, από επίλεκτες γυναικείες παρουσίες!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων                     
Οι Αρτοποιοί μας, προσφέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, σε μικρούς και μεγάλους υπέροχα γλυκά και ζεστά αρτοσκευάσματα.
Ώρα 11:00
 «Τα Καλικαντζαράκια» από τους μαθητές της Α΄ τάξης και «Η Μάγισσα Φρικαντέλα» του Ευγένιου Τριβιζά, από τους μαθητές της Β΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, σε σκηνοθετική επιμέλεια της θεατρολόγου Ιωάννας Στεφανάτου, υποδέχονται μικρούς και μεγάλους και τους διασκεδάζουν.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων                     
Ώρα 11:00 Το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού! Τα παιδιά του 2ου  Δημοτικού Σχολείου,  5ου  Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Σχολείου Αιγίου ψάχνουν που είναι κρυμμένοι  ο Μολυβένιος Στρατιώτης και η Μπαλαρίνα. Άραγε θα τους ανακαλύψουν; Ελάτε να ψάξουμε μαζί τους!
Ώρα 18:00 «Let it snow – Foxtrot»
Η σχολή χορού «Danza con Fuerza» παρουσιάζει μια χορογραφία foxtrot σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Ένας βασιλικός χορός που χορεύεται από δυο ζευγάρια και μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές.
Απόγευμα στο Λιχουδόσπιτο!
Το Ζαχαροπλαστείο «ΠΡΑΛΙΝΑ» και τα μέλη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν νόστιμους λουκουμάδες, τηγανίτες και ζεστό τσάι σε όσους βρεθούν στο Πάρκο των Χριστουγέννων. Τι πιο όμορφο από λιχουδιές, χαμογελαστά, αισιόδοξα και χαριτωμένα παιδικά πρόσωπα, με τις γεύσεις και τις δημιουργίες έμπειρων ζαχαροπλαστών.
Ώρα 19:30
Ο DJ Γιάννης Τζόβολος  με τις Live μουσικές επιλογές του, μας ταξιδεύει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων                     
Το Νεραϊδόσπιτο του Πάρκου, είναι μαγικό και σας περιμένει. Μεταμορφωθείτε σε νεράιδες και ξωτικά! Είναι τόσο απλό!
Το Λιχουδόσπιτο θα σας ταξιδέψει γευστικά με καταπληκτικά εδέσματα!
To Ξωτικό του Πάρκου των Χριστουγέννων! Ο οικοδεσπότης του πάρκου, μας μεταφέρει σε κάθε γωνιά όπου εξελίσσονται εκπληκτικά δρώμενα.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ελάτε στο Λιχουδόσπιτο να ζυμώσουμε γλυκίσματα, να μυρίσει όλο το Πάρκο!
Οι Αρτοποιοί μας,  προσφέρουν και σήμερα υπέροχες ζεστές αρτολιχουδιές!
Το  Εργαστήρι των Ξωτικών περιμένει την βοήθεια όλων των μικρών μας φίλων, για να προλάβουν να φτιάξουν τα δώρα του Αϊ Βασίλη .

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα 9:00-11:00 Το μαγικό ραβδάκι της νεράιδας του face painting Μαίρης Καβούνη στην πλατεία, μεταμορφώνει τα παιδιά σε χαριτωμένα ξωτικά!
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 10:30  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: «Χοροί και τραγούδια της Ελλάδας»
Μαθητές Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς νησιώτικους και Θεσσαλικούς χορούς και χορούς από την υπόλοιπη Ελλάδα  (τα παιδιά  που θα λάβουν μέρος είναι από το τμήμα Σαββάτου του 5ου  έτους).
Ώρα 18:00
Γυμναστήριο Ladies: «Η Μαγεία των Χριστουγέννων»
Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής TEODORA VASILEVA του Γυμναστηρίου Ladies, θα παρουσιάσει χορογραφίες ρυθμικής γυμναστικής που θα μας ταξιδέψουν στη μαγεία της μουσικής και του ρυθμού.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα 11:00-12:00 Το μαγικό ραβδάκι του face painting της Μαίρης Καβούνη στην πλατεία της Αγίας Λαύρας, μεταμορφώνει τα παιδιά σε χαριτωμένα ξωτικά!

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 11:00 «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΥΒΕΝΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ»
Τα νήπια του Βρεφικού-Παιδικού Σταθμού «Ουράνιο Τόξο» παρουσιάζουν μια μουσικοκινητική – χοροθεατρική  παράσταση μαζί με τις νηπιαγωγούς και τις μουσικοπαιδαγωγούς τους. Ο Μολυβένιος Στρατιώτης και η Όμορφη Μπαλαρίνα, διδάσκουν στα παιδιά την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη δύναμη της πραγματικής αγάπης και γίνονται όλοι μαζί μια γιορτινή παρέα!
Ώρα 12:00 “Christmas is coming to town”
Η Παιδική – Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας με την Φιλαρμονική Καλαβρύτων σε μια μοναδική συνύπαρξη μελωδικής αρμονίας ήχων και φωνών που θα σημάνουν στις καρδιές μας Χριστούγεννα. Διεύθυνση Χορωδίας: Βασιλική Νάσση. Μαέστρος Φιλαρμονικής: Γιώργος Μπαμπαράκος.
-Η pizza CIAO μοιράζει λιχουδιές στους επισκέπτες του Πάρκου!
Ώρα 13:30
Dancing Club, «Όλοι οι καλοί … χορεύουν!!!»
H Λέσχη χορού Dancing Club, υποδέχεται με αισιοδοξία τις γιορτές των Χριστουγέννων, πώς αλλιώς …χορεύοντας!  Παρουσιάζει μια μικρή υπαίθρια παράσταση χορευτικών τμημάτων, παιδιών και ενηλίκων, στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο και σας προσκαλεί να χορέψετε όλοι  μαζί τους.

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας: «Day and Night»
18.00 Το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και γίνεται μέρος της γιορτής, παρουσιάζοντας την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Μεσσήνη με τίτλο “Day and Night”. Οι εικόνες που εκθειάζουν το Αχαϊκό πανόραμα, μας αποκαλύπτουν τα τοπία της Αιγιάλειας αλλά και της ευρύτερη περιοχής, είτε λουσμένα στο φως της μέρας, είτε κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Αίθουσα Φιλαρμονικής Αιγίου
Ώρα 19:30 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ : «Στη Μαγεία των Χριστουγέννων»
Μαγικές μελωδίες από τη «Χορωδία Αιγίου 1933», την Ορχήστρα Φιλαρμονικής Αιγίου» την «Παιδική Χορωδία του Πατραϊκού Ωδείου Αιγίου» και την «Νεανική Χορωδία του Πατραϊκού Ωδείου Αιγίου», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου. Συμμετέχει με χορευτικούς ρυθμούς η σχολή χορού Salon de Ballet!

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 20:30 Ο DJ Γιάννης Τζόβολος μας μεταφέρει με live μουσικές, στη μαγεία των Χριστουγέννων με μοναδικά ακούσματα!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου
Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα  9:00-11:00
Το μαγικό ραβδάκι του face painting  της Μαίρης Καβούνη στην πλατεία, μεταμορφώνει τα παιδιά σε χαριτωμένα ξωτικά.

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων    
Ώρα 11:00
«Ποιός δεν θα ήθελε να χορέψει με τα αστέρια;»
Στο Πάρκο των Χριστουγέννων, τα Λαμπερά Αστεράκια του βρεφονηπιακού σταθμού Αιγίου Baby House, θα σας παρασύρουν σε ένα μουσικοχορευτικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο όνειρο, στη χαρά, στην ελπίδα!
Ώρα 18:00
«Hit the road jack – Musical»
Η σχολή χορού «Danza con Fuerza» με έξι χορευτές, παρουσιάζει μια  χαρούμενη χορογραφία Μusical που συνδυάζει κίνηση, χορό και έκφραση.

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Ώρα: 19:30
Χριστουγεννιάτικη φαντασία – Angels sing for Christmas
Μελωδικές εικόνες συναντούν τη νεανική φαντασία και την πλέκουν με τη διαχρονικότητα των πιο γνωστών μύθων της μουσικής, δημιουργώντας μια παραμυθένια μουσική ατμόσφαιρα στο Αρχοντικό. Ζεσταίνουν τις καρδιές μας με γνωστές μελωδίες από τραγούδια των: Luis Armstrong, John Lennon, Elvis Presley, Eartha Kitt, Frank Sinatra, Bing Crosby κ.α. Με το φωνητικό σύνολο της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας. Στο πιάνο η Βασιλική Νάσση.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 11:00
 «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΛΥΒΕΝΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ»
Τα νήπια του Βρεφικού-Παιδικού Σταθμού Αιγίου «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» ,ο Μολυβένιος Στρατιώτης και η Όμορφη Μπαλαρίνα του, περιμένουν τα παιδιά,  μικρά και μεγάλα, να γίνουν όλοι μαζί μια γιορτινή παρέα. Να αυτοσχεδιάσουν, να χορέψουν και να τραγουδήσουν για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή και τη δύναμη της πραγματικής αγάπης, σε μια μουσικοκινητική – χοροθεατρική παράσταση, μαζί με τις νηπιαγωγούς και τις μουσικοπαιδαγωγούς του σχολείου.
Ώρα 12:00
«Κάλαντα από όλη την Ελλάδα»
Οι μαθητές της  Χορωδίας του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, θα μας ταξιδέψουν νοερά στις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας, τραγουδώντας κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Ώρα 17.30
Τα παιδιά της Χορωδίας του 3ου Γυμνασίου Αιγίου, μέσα από γλυκές μελωδίες και στίχους από τα παραδοσιακά κάλαντα, θα μας μεταφέρουν το μήνυμα της χαράς και της ελπίδας από τη Γέννηση του Χριστού, γεμίζοντάς μας παινέματα, φιλέματα και ευχές!

Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα 16:00-18:00
Το μαγικό ραβδάκι του face painting της Μαίρης Καβούνη στην πλατεία της Αγίας Λαύρας, μεταμορφώνει τα παιδιά σε χαριτωμένα ξωτικά!

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Ώρα 19:00
Παιδική Παράσταση: «Το πνεύμα των Χριστουγέννων»
Η Θεατρική ομάδα «Μονόλογοι» παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Charles Dickens «Το πνεύμα των Χριστουγέννων». Ο Σκρουτζ είναι ένας τσιγκούνης και γκρινιάρης γέροντας που ζει μόνος του. Δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο, παρά πως θα εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα. Τρία πνεύματα, του Παρελθόντος, του Παρόντος, και του Μέλλοντος, αναλαμβάνουν με τον δικό τους τρόπο να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει πως τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι η αγάπη, η συμπόνια και η ανθρώπινη παρουσία.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 10:30
 «Θεατροπαιχνιδίσματα με Φαντασία»
Tα αστεράκια της «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ», του κέντρου προσχολικής αγωγής – Νηπιαγωγείου Αιγίου, με θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια, καλούν όλα τα παιδιά σε ένα χαρούμενο παιχνίδι, γεμάτο φαντασία!
Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα 19:00
«Η Μαγεία των Χριστουγέννων»
Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής TEODORA VASILEVA  του Γυμναστηρίου Ladies,  παρουσιάζει στο κοινό της Πλατείας Αγίας Λαύρας,  χορογραφίες ρυθμικής γυμναστικής που θα συναρπάσουν.
Ώρα 19:30
Dancing Club, «Όλοι οι καλοί… χορεύουν»!
H Λέσχη χορού Dancing Club, εύχεται χαρούμενες γιορτές στο κοινό, πως αλλιώς… χορεύοντας! Παρουσιάζει μια μικρή υπαίθρια παράσταση χορευτικών τμημάτων, παιδιών και ενηλίκων, στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο και σας προσκαλεί όλους να χορέψετε μαζί τους.


Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 11:00
 «Χορεύοντας αναζητούμε το φωτεινό αστέρι»
Μολυβένια στρατιωτάκια, χιονούλες και παιδιά από το 3ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, μας βάζουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων με παραμυθένιες στολές και ονειρικές χορογραφίες.
Ώρα 12:00 μ.μ.
«Πήρα από τη νιότη  χρώματα»
Γεύσεις, δημιουργίες, αρώματα και μελωδίες από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ Αιγίου, με διάθεση νοσταλγική, που θα μας παρασύρει σ΄ ένα ταξίδι αναμνήσεων, υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση.

Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα 16:00-18:00
Face painting στην Πλατεία Αγίας Λαύρας,  από τη Μαίρη Καβούνη, για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές στα χαρούμενα παιδικά πρόσωπα.
Ώρα 18:30
«Τρίγωνα Κάλαντα μες στη γειτονιά…»
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, τραγουδούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, με τη συνοδεία ορχήστρας του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου.

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Ώρα 20:00
“Άσματα και κεράσματα”
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τη από τη Γυναικεία Χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών. Συμμετέχει στο τραγούδι η Δώρα Πετρίδη. Ύμνους θα ψάλλουν μέλη της σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Κοσμάς ο Μελωδός».
Μουσική επιμέλεια: Σάκης Παπαδημητρίου – Βασίλης Μπίκος

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου
Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα  11:00
Μουσικά Χριστουγεννιάτικα ακούσματα από το Dj Νίκο Μανέτα στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 12:00 μ.μ.
«Smurf show»
Παιχνιδιάρικα στρουμφάκια με mascot στολές μας χαιρετούν, παίζουν, χορεύουν και διασκεδάζουν μαζί μας.

Τρίγωνη Πλατεία
Ώρα 18.00
Η Φιλαρμονική Αιγίου έχοντας αφετηρία την Τρίγωνη πλατεία, διασχίζει την πόλη πλημυρίζοντας τους δρόμους με τις υπέροχες μελωδίες της και καταλήγει στο Πάρκο των Χριστουγέννων, μαγεύοντας μεγάλους και παιδιά.

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 20.00
«Όταν ο Ρούντολφ συνάντησε τον Φρόστι»
Οι μικροί μαθητές του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου μας ταξιδεύουν στην χιονισμένη χώρα του Φρόστι και του Ρούντολφ με όμορφες ελληνικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Αγγελικής Αργυροπούλου.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου
Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα 11:00
Ο Dj Νίκος  Μανέτας στην πλατεία Αγίας Λαύρας  ζωντανεύει με τη μουσική του, κάτι από το Χριστουγεννιάτικο όνειρο…

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα  12:00 μ.μ.
«Χριστουγεννιάτικα Καλεντίσματα»
Οι  μικροί  μαθητές του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου  θα μας γοητεύσουν και θα μας συγκινήσουν με τις μοναδικές τους χορευτικές επιδεξιότητες.
Ώρα  19.30
«WHITE CHRISTMAS MELODIES»
Oι εκπαιδευτικοί του Πρότυπου Ωδείου Αίγιου μας ταξιδεύουν στην μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από γνωστές ελληνικές και ξένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ώρα 20:30
Ο DJ Γιάννης  Τζόβολος  μας ταξιδεύει με τις μουσικές επιλογές του στην ανεμελιά των παιδικών μας  χρόνων, που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες όλοι αναζητούμε.

Χριστούγεννα! Κυριακή 25 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 12:00
«Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, που λένε …πάντα την αλήθεια»
Χριστουγεννιάτικα παραμύθια πασπαλισμένα με μπόλικη μουσική, τραγούδια, κάλαντα και….. κέφι από τη μουσικοθεατρική ομάδα Μυθωδία dell’ arte!
Ώρα 18:00
Χ – saltibagos !
Ζογκλέρ και Ξυλοπόδαροι σε μια γιορτή ακροβατικών μας παρασύρουν σε εναλλακτικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους!
Ώρα 20:00
“Bluzirel” – Live!
Μελωδικά Χριστούγεννα με jazz, rock και blues ηχοχρώματα! ΄Ασπα Παπαδημητρίου: πιάνο/κρουστά – Νίκος Παρασκευόπουλος: Ακουστική κιθάρα/ γιουκαλίλι/φυσαρμόνικα/τραγούδι – Τέλης Καλέρης: Ηλεκτρική κιθάρα – Έλενα Παπαδημητρίου: τραγούδι.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Στο Λιχουδόσπιτο σήμερα, οι ευωδιαστές λιχουδιές του ζαχαροπλαστείου «ΣΤΕΦΑΣ» ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.
Ωρα  11:00
«Ζωγραφίζοντας τα Χριστούγεννα»
Ο ζωγράφος Νίκος Τσιρώνης διδάσκει στα παιδιά τα μυστικά της ζωγραφικής και δημιουργεί μαζί τους Χριστουγεννιάτικες εικόνες.
Ωρα 18:00
Το απόγευμα στο στολισμένο Πάρκο, προσφέρεται «ΤΣΑΪ ΣΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ» από το  1ο Σύστημα Ναυτοπρόσκοπων. Πρόκειται για μια αναβίωση του παλιού προσκοπικού θεσμού των Χριστουγέννων, της δεκαετίας 1960-1970. Οι μικροί πρόσκοποι κερνούν  τσάι με κουλουράκια τα παιδιά και κονιάκ ή λικέρ τους μεγάλους. Παράλληλα διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους με χαρούμενα παιχνίδια και τραγούδια.
Ώρα 19:00
«Νεφελοβάτες» live
Ήχοι με έντεχνη και ροκ μουσική για τους φίλους του Πάρκου! Πάνος Πιεράτος: Φωνή-κιθάρα, Δημήτρης Κουνινιώτης: κιθάρα, Δημήτρης Παπαδημητρόπουλος: Ηλεκτρικό μπάσο, Τάκης Κουνινιώτης: ντραμς.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου
Πλατεία Αγίας Λαύρας
‘Ωρα 16:00-18:00
Εορταστικό Face painting από τη Μαίρη Καβούνη,  στην Πλατεία Αγίας Λαύρας με καλλιτεχνικές πινελιές!

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 11:30
X-Saltibagos! Η ομάδα των X-Saltibagos έρχεται να εκπαιδεύσει τα παιδιά με παιχνίδια και ακροβατικά! Πάμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί τον Αγιο Βασίλη με τα δώρα; Η δουλειά είναι πολλή! Ελάτε να πάρουμε μέρος στο παιχνίδι!
Ώρα 19:00 “CHEERLEADERS”. Η Κατιάνα Λατάνη και οι Πρωταθλήτριες «ESTRELLAS» από το ACCELERETION GYM, ντυμένες Άγιο-Βασιλίτσες σε ρυθμούς εορταστικούς, παρουσιάζουν τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Αιγίου!

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Ώρα: 20:00 «CHRISTMAS MEMORIES»
Ο  Γιώργος Μπαμπαράκος στην τρομπέτα και η Βασιλική Νάσση στο πιάνο, συνομιλούν μουσικά παρουσιάζοντας κάλαντα απ’ όλο τον κόσμο, μελωδίες  των εορτών, κομμάτια από το κλασσικό ρεπερτόριο με χαρούμενη διάθεση.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, έχει και σήμερα πολύ δουλειά γιατί πλησιάζει Πρωτοχρονιά και τα παιδιά γράφουν στον αγαπημένο τους Άγιο για τα δώρα που επιθυμούν.
Το Λιχουδόσπιτο με τη βοήθεια των παιδιών προσφέρει και σήμερα λαχταριστές λιχουδιές.

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Ώρα: 11:00 π.μ.
Το παιδικό και νεανικό τμήμα της χορωδίας του Πατραϊκού ωδείου, τραγουδάει με κέφι κι ενθουσιασμό γνωστά κι αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Διεύθυνση χορωδίας: Μαρία Πεττεμερίδου, Πιάνο: Δανάη Βλατάκη

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 19:00
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ» από τη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ. Μια φορά και δυο καιρούς…. Στην κορφή ενός βουνού και μακριά από τους ανθρώπους, ζούσε η μάγισσα Παρακάκη. Μια μάγισσα που δεν ξέρουμε στα σίγουρα αν είναι καλή ή κακή. Μας έχει μπερδέψει λιγάκι. Κακό δεν έχει κάνει σε κανέναν αν και μερικές φορές με την πονηριά της δημιουργεί μπελάδες. Να όπως τώρα, που επειδή νομίζει πως μισεί τον `Άγιο Βασίλη θέλει να τον εξαφανίσει!

Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα 20:30
Το ντουέτο GOBEY @ P-GIAL έρχεται στην Πλατεία Αγίας Λαύρας   για να σας ξεσηκώσει με την γεμάτη ζωντάνια και θετικότητα reggae μουσική του!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου
Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Ώρα: 11:00
«Καλικατζαροσαλάτα»
Ο Κάλι Καλ ο καλικάντζαρος με τη μεγάλη καρδιά είναι ο πρωταγωνιστής στην πιο τρελή γιορτή των Χριστουγέννων. Λίγο πριν φύγει ο παλιός χρόνος θα κάνει πολλές σκανδαλιές με βοηθούς του, ποιους άλλους, τα παιδιά. Θα ζωντανέψει σε ένα μαγικό διαδραστικό παιχνίδι με τη βοήθεια της μαμάς του της συγγραφέως, Αναστασίας Ευσταθίου και της εμψυχώτριας νηπιαγωγού Αθηνάς Σκανδάμη.  Ο Κάλι Καλ ανοίγει μια τεράστια αγκαλιά και περιμένει όλου του κόσμου τα παιδιά.

Πλατεία Αγίας Λαύρας
‘Ωρα 12:00-14:00
Face painting στην πλατεία Αγίας Λαύρας, για χαρούμενες παιδικές φατσούλες!
Ώρα 12:00 “CHEERLEADERS”. Oι Πρωταθλήτριες «ESTRELLAS» από το ACCELERETION GYM, θα παρουσιάσουν σε εορταστικούς ρυθμούς τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους ντυμένες Άγιο – Βασιλίτσες, στην Πλατεία Αγίας  Λαύρας, με συνοδεία της Φιλαρμονική Αιγίου.

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 19:00
Θεατρική Παράσταση από τη ΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΕΚΦΡΑΣΗ  ΑΙΓΙΟΥ  «Θ.Ε.Α»
Την υπέροχη ιστορία του Μολυβένιου Στρατιώτη ζωντανεύει στο Πάρκο η Θεατρική Έκφραση Αιγίου, Θ.Ε.Α  σε διασκευή και σκηνοθεσία Βαρβάρας Σεφέρη και επιμέλεια κίνησης και χορογραφίες της Εύας Παπαγιαννακοπούλου (Σχολή χορού Bella’s). Παίζουν: Σπύρος Γεωργίου, Βάσω Αναγνωστοπούλου, Νίκος Σεφέρης, Δέσποινα Χαλμούκου, Κάτια Φάκου, Γιώργος Ζούμπος, Πόπη Μανεσιώτη, Θανάσης Ντρες, Βασίλης Σεφέρης, Εύη Χρόνη, Υρώ Καραμανόγλου, Διονύσης Νικολόπουλος, Μιχάλης Γεωργίου, Πένυ Μουτζουρούλια και Κων/να Βαλλιανάτου.
Ώρα 19:30
Ο DJ Γιάννης Τζόβολος μας μεταφέρει με live μουσικές, στη μαγεία των Χριστουγέννων με μοναδικά ακούσματα!

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Ώρα: 21:15 «Tango Solist»
Απολαμβάνουμε χορευτικό show Αργεντίνικου Tango από τον Τσάκαλο Παναγιώτη και τους μαθητές του, γευόμενοι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί από την Οινοποιία-Αμπελώνες RIRA!


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου
Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα  11:00
Ο  DJ  Νίκος  Μανέτας  στην πλατεία θα μας διασκεδάσει με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες του.

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 12:00 «Animation event» Μια ξεχωριστή εκδήλωση από animation θα πραγματοποιηθεί σε  event στο πάρκο των Χριστουγέννων και θα μας σαγηνεύσει.

Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου
Ώρα: 19:00 «Χριστουγεννιάτικη συναυλία». Ένα εορταστικό πρόγραμμα με κλασσικά, παραδοσιακά και σύγχρονα έργα που έχουν συνδεθεί με τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο καθώς και αποσπάσματα από οπερατικά έργα. Τραγουδούν οι λυρικοί καλλιτέχνες: Αλεξάνδρου Μαρία, Γερονίκου Λίνα, Καραγκούνη Αγγελική – Ζωή, Κατριβέση Μαρία, Δημακόπουλος Βασίλης. Στο πιάνο η Olena Fedko.

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Ώρα 19:30 Ο Dj  Γιάννης Τζόβολος, θα μας ξεσηκώσει με την γεμάτη ζωντάνια μουσική του!

                                                   
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ! Σάββατο 31 Δεκεμβρίου
Πλατεία Αγίας Λαύρας
Ώρα 11:00 «Όταν οι νότες χορεύουν», με το Dj Νίκο  Μανέτα,  στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, σε ρυθμούς που ανεβάζουν τη διάθεση.

Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
“Καραβάκια της νέας χρονιάς” Το Εργαστήρι των Ξωτικών, ετοιμάζει τα καραβάκια της νέας χρονιάς, για την ψαριά του Αϊ Βασίλη που θα  διασκεδάσει και θα χαρίσει όμορφες στιγμές και καταπληκτικά δώρα στους μικρούς μας φίλους. Ελάτε να βοηθήσετε!!!
Ώρα 11:30 “The  Christmas melody”  Live. Κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εξαίσιες παρουσίες της Jazz και Blues σκηνής, ερμηνευμένα από τριμελή ορχήστρα που αποτελείται από αρμόνιο, βιόλα και φωνή, μας προετοιμάζουν για τη έλευση του νέου χρόνου.
12:00 Ο Μολυβένιος Στρατιώτης και οι χριστουγεννιάτικες μουσικές!
Ο Στρατιώτης και η Μπαλαρίνα του Πάρκου μας βάζουν στο χορό τους με τους ήχους των Χριστουγέννων, με παντομίμα και παιχνίδια με τα παιδιά. Ελάτε να ταξιδέψουμε στο παραμύθι τους!
Ώρα 19:00 «Due Note» Live. Νεανικό Pop Συγκρότημα με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, με ρυθμούς και μελωδίες εορταστικές, κλασικές και μοντέρνες, με τους Στάθη Σταθόπουλο και Σωτήρη Δημητρακόπουλο.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Λιχουδόσπιτο υποδέχεται τη νέα χρονιά με τα γλυκές δημιουργίες του chef  Σπύρου Ανέστη.
Οι Αρτοποιοί μας, με διάθεση πρωτοχρονιάτικη υποδέχονται τον κόσμο και δημιουργούν στο φούρνο του πάρκου λαχταριστές λιχουδιές, μέσα σε σύννεφα ζάχαρης και  κανέλας.
Ώρα 11:00 “STAGE MAGIC SHOW”
Ταχυδακτυλουργικά νούμερα με φωτιές, μαντήλια, σχοινιά, εφημερίδες, αποδράσεις, αιωρήσεις, εξαφανίσεις και εμφανίσεις αντικειμένων, διασκεδάζουν το κοινό με έναν μοναδικό, ευχάριστο και ψυχαγωγικό τρόπο.
Ώρα 12:00 “Tα δώρα του Αϊ  Βασίλη”-Ο Αϊ Βασίλης από το χιονισμένο σπιτάκι του, υποδέχεται τα παιδιά με σάκους γεμάτους παιχνίδια και μοιράζει τα δώρα της Πρωτοχρονιάς, σκορπώντας χαμόγελα και φωνές ενθουσιασμού σε όλο το πάρκο.
**Σε περίπτωση βροχής ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει τα δώρα του στο Εργαστήρι των Ξωτικών στον Πύργο των Ψηλών Αλωνίων.
Ώρα 12:30
“H τυχερή Ψαριά του Αϊ Βασίλη”
Ο Αϊ Βασίλης, για άλλη μια χρονιά ψαρεύει στη λίμνη του πάρκου με τους μικρούς του φίλους και τα καραβάκια που πιάνουν, κερδίζουν υπέροχα δώρα χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους.
Ώρα 18:00 Μπαλονοκατασκευές στο Νεραιδόσπιτο
Ελάτε να φτιάξουμε μπαλόνια σε πολλά σχέδια και χρώματα!!!
Ώρα 19:30 Ο DJ  Γιάννης  Τζόβολος σε Live εμφάνιση, υποδέχεται  τη Νέα Χρονιά, με μουσικά ακούσματα που απογειώνουν το κέφι και παρασύρουν τον κόσμο σε τραγούδι και χορό!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Οι Αρτοποιοί μας,  δημιουργούν  μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα του πάρκου κάθε λογής γλυκίσματα και τα προσφέρουν σε όλους.
Το Εργαστήρι των Ξωτικών θα ζωντανέψει με τις καταπληκτικές του δημιουργίες τον πύργο των Υψηλών Αλωνίων!
Το Νεραϊδόσπιτο, δημιουργεί για τους μικρούς  φίλους του πάρκου  μαγικές  μπαλονοκατασκευές.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Οι Αρτοποιοί μας, βάζουν το ταλέντο και την καλή τους διάθεση και κατασκευάζουν  λαχταριστά εδέσματα, κερνώντας όλους τους επισκέπτες του πάρκου.
Ώρα για Face painting! Δεν είναι το μαγικό ραβδί της νεράιδας που θα σας μεταμορφώσει αλλά τα καταπληκτικά πινέλα της. Eλάτε!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Στο  Λιχουδόσπιτο, γλυκίσματα και λαχταριστά εδέσματα, περιμένουν να φτιαχτούν από εσάς. Τα εργαστήρια έχουν όλα τα υλικά και σας περιμένουν.
Το Εργαστήρι των Ξωτικών, συνεχίζει τη δημιουργία πρωτοχρονιάτικων κατασκευών και περιμένει να το επισκεφτείτε.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
12:00 Κουκλοθέατρο με ζωντανή αφήγηση.
Υπάρχουν ιστορίες να πει  κανείς, αφού τελείωσαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά; Κι όμως υπάρχουν και ζωντανεύουν με κούκλες κι ένα σεντούκι γεμάτο μυστικά, μπροστά στα παιδικά μάτια που τόσο πολύ θέλουν, όλα να μάθουν και να τα δουν. Αποχαιρετούμε το Δωδεκαήμερο μ’ ένα παραδοσιακό παραμύθι για τους Καλικάντζαρους και τα παθήματά τους! Τις κούκλες και τους  ρόλους «ζωντανεύει» η Νηπιαγωγός Αθηνά Σκανδάμη.
Face painting! Θέλετε  να  δείτε  τον εαυτό σας να μεταμορφώνετε σε κάτι εξωτικό; Η νεράιδα του πάρκου σας περιμένει!

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου
Πάρκο Υψηλών Αλωνίων
Το Ξωτικό του Πάρκου υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, κάνει παιχνίδια και αστεία μαζί με τα παιδιά και ψάχνουν να βρουν, μήπως κάποιο καλικατζαράκι έμεινε κρυμμένο στο Πάρκο.
Ώρα 12:30
Το Πάρκο των Χριστουγέννων κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και το φλουρί της βασιλόπιτας χαρίζει σε έναν τυχερό  ένα  γούρι για να του θυμίζει τις όμορφες στιγμές του Πάρκου των Χριστουγέννων που σιγά- σιγά μας αποχαιρετά.
Ώρα 19:00
«ΜΩΒ» – Live:
Νεανικό Pop Συγκρότημα με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, με ρυθμούς και μελωδίες εορταστικές σε κλασικούς και μοντέρνους ρυθμούς με τους Βασίλη Σκανδάμη, Μαρία Κρούσκου και Κώστα Κιντή.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου
Είμαστε εδώ, όπως κάθε μέρα και σας περιμένουμε για να παίξουμε με το Ξωτικό του Πάρκου και να κάνουμε κατασκευές, ζωγραφιές και παιχνίδια!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Το ταξίδι στη χαρά και τη μαγεία της γιορτής τελειώνει εδώ. Καλή και χαρούμενη χρονιά σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο Δεκέμβρη!


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Συνεργαζόμενος Φορέας: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τι άλλο θα δείτε:

Δράσεις Αλληλεγγύης στο Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων

-ΒΑΖΑΑR από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αιγίου: 5-10-11-17-18 Δεκεμβρίου.

-BAZAΑR από το «Χαμόγελο του Παιδιού»: 16-17-18-19-20-21-22 Δεκεμβρίου.

– Bazaar από την Ιερά Μονή Μακελαριάς: 15/12 με 20/12 στο Πάρκο των Χριστουγέννων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Συλλογή τροφίμων διαρκείας, ρούχων και παιχνιδιών που βρίσκονται σε καλή κατάσταση για να προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι προσφορές των πολιτών θα γίνονται δεκτές καθημερινά στο Πάρκο των Χριστουγέννων, ώρες 11:00-13:00, στο Σπίτι της Αγάπης.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Ένα χαρούμενο σκηνικό γιορτής στήνεται στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του δήμου μας, με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, Χορωδίες και Φιλαρμονικές, Παραδοσιακές μουσικές και χορούς, γλυκίσματα και ευχές για Χαρούμενες γιορτές. Όλη η Αιγιάλεια σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις ομορφιές της και να συμμετέχετε στις Εορταστικές εκδηλώσεις.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00 Φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Τ. Κ. Συλιβαινιωτίκων.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 Φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Άνω Καμαρών.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30 Φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Δημ. Κ. Διακοπτού.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ώρα: 17:00 Φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Τ.Κ. Αιγείρας

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 10:30 – 14:00 Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία της  Τ.Κ. Ακράτας.

Ώρες λειτουργίας Πάρκου: 10:00- 22:00. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.