Πέθανε και άλλη παράνυμφος της βασίλισσας Ελισάβετ! Μόνο 2 έχουν μείνει ζωντανές! (Φωτογραφίες – Βίντεο)

elisavet_h_645_450

Λίγο πριν από την 70ή επέτειο του γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ πέθανε μια ακόμα από τις παρανύμφους της.

Η 92χρονη Lady Elizabeth Longman πέθανε δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της Margaret Rhodes και πλέον έχουν μείνει στη ζωή μόνο 2 από τις 8 παρανύμφους της βασίλισσας. Η Lady Elizabeth Longman ήταν παιδική φίλη της βασίλισσας και μέλος του Buckingham Palace Girl Guides.

Margaret Rhodes και Lady Elizabeth Longman
Margaret Rhodes και Lady Elizabeth Longman

“Η βασίλισσα είναι πολύ θλιμένη. Έχασε δύο φίλες ζωής μέσα σε λίγες μέρες”, σημείωσε άνθρωπος κοντά στη βασιλική οικογένεια. Οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν μαζί και έκαναν εξορμήσεις σε μέρη όπως το Royal Tournament. Έμαθαν και οι δύο χορό στο στούντιο της Madame Vacani στο Λονδίνο.

 

 

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947, η Lady Elizabet ήταν η μία από τους δύο μη βασιλικούς καλεσμένους. Ήταν πάντοτε διακριτική και ποτέ δεν μίλησε δημόσια για τη στενή σχέση της με τη βασιλική οικογένεια.

 

 

Δύο χρόνια μετά τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν που παντρεύτηκε τον εκδότη Mark Longman. Δεν έλειπαν από τον γάμο της η βασίλισσα Ελισάβετ, η μητέρα της και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Η μεγαλύτερη από τις 3 κόρες της Lady Elizabeth, Caroline Longman , είναι βαφτισιμιά της βασίλισσας και μια από τις πρώτες κοπέλες του πρίγκιπα Καρόλου στη δεκαετία του 1970.

Οι μοναδικές εν ζωή παράνυφοι της βασίλισσας Ελισάβετ είναι η 87χρονη Lady Pamela και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα που θα γίνει 80 ετών την ημέρα των Χριστουγέννων.

Dailymail