Πέταξε τη στάχτη της γυναίκας του σε τουαλέτα!

cremation

Ούτε και μετά τον θάνατό της δεν μπορούσε να συγχωρέσει τη γυναίκα του ένας 68χρονος Ιάπωνας, το μίσος του οποίου απέναντι της ήταν τέτοιο που έφτασε στο σημείο να την “εκδικηθεί” πετώντας τις στάχτες της στη λεκάνη της τουαλέτας ενός σουπερμάρκετ.

Ο εξαγριωμένος χήρος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία, έγραψε η εφημερίδα Yomiuri Shimbun. Μέχρι να ομολογήσει τι είχε κάνει, οι αστυνομικοί είχαν σπάσει το κεφάλι τους να καταλάβουν τι γύρευαν τα υπολείμματα ανθρώπινων οστών, μεταξύ των οποίων και ένα σαγόνι, στην τουαλέτα ενός σουπερμάρκετ του Τόκιο. Ο άνδρας εξήγησε ότι με το πέρασμα των χρόνων η σχέση του με τη σύζυγό του είχε φτάσει σε αφόρητο σημείο. “Το μίσος μου απέναντι της μεγάλωνε. Η ζωή ήταν πολύ σκληρή πριν από τον θάνατό της”, είπε απλά ο 68χρονος.

Η σύζυγος πέθανε στα 64 της από ασθένεια. Η σορός της αποτεφρώθηκε και ο οργισμένος αλλά ουδόλως τεθλιμμένος χήρος της φρόντισε να ξεφορτωθεί αμέσως τη στάχτη και τα υπολείμματά της. Οι εισαγγελικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να του ασκήσουν δίωξη για “εγκατάλειψη πτώματος”. Όπως εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι στάχτες από την αποτέφρωση απαγορεύεται να πετιούνται οπουδήποτε αλλού πέραν των προκαθορισμένων τοποθεσιών που έχουν οριστεί για τον σκοπό αυτό.

topontiki.gr