Πέτρου Ράλλη: Συμβολικός αποκλεισμός από συγγενείς των προσαχθέντων – Μικροένταση με την αστυνομία

Συγγενείς των 424 προσαχθέντων ζητούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους τονίζοντας ότι συγκαταλέγονται ανήλικοι και συμβολικά απέκλεισαν για μικρό χρονικό διάστημα την λεωφόρο Πέτρου Ράλλη. Αστυνομικός ενημερώνει τους συγγενείς για όσο είναι σε εξέλιξη οι διερευνητικές διαδικασίες, ωστόσο συγγενείς λένε ότι πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τους προσαχθέντες και τονίζουν ότι όσοι δεν εμπλέκονται έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά.

​Η ΕΛ. ΑΣ. ανακοίνωσε πως «υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανάμεσα στους προσαγόμενους βρίσκονται οι δράστες της επίθεσης».

Στη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τις 400 και πλέον προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν εντός του γηπέδου του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» αναφέρεται ότι στους προσαχθέντες πραγματοποιείται εξακρίβωση στοιχείων ενώ γίνεται λήψη μαρτυρικών καταθέσεων αλλά και λήψη δειγμάτων από τα χέρια με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ, πλήθος ατόμων βγήκε από το γήπεδο και κινήθηκε απειλητικά κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο, εκσφενδονίζοντας αντικείμενα, πέτρες αλλά και ναυτικές φωτοβολίδες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, και στη συνέχεια επέστρεψαν στο γήπεδο.

Πηγή: ertnews.gr