Παναγιώτης Λουκόπουλος: Η Ναυπακτία  στηρίζει πολλές από τις ελπίδες της στην νέα γενιά                                                                                                         

λουκοπουλος, πεισαμε, περπατησια, δημαρχος

 

 

Με την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή όσων συμμετείχαν σ’ αυτή την επίπονη δοκιμασία και τους αξίζουν πραγματικά οι καλύτερες ευχές μας. 

 

Στους επιτυχόντες, εύχομαι  να είναι δημιουργικοί, να αξιοποιήσουν τα επόμενα χρόνια ώστε να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερα εφόδια, να αναπτύξουν πολύπλευρα ενδιαφέροντα και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους. Αξίζουν τα συγχαρητήριά μας, πρώτα τα παιδιά αλλά και οι γονείς και οι καθηγητές τους, που τους στήριξαν, όλο το προηγούμενο διάστημα.

 

Όσοι δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στην ανώτατη εκπαίδευση, ας μην απογοητευτούν. Η ζωή μπροστά τους, έχει πολλές δοκιμασίες και ευκαιρίες ακόμη. Σε αυτές μπορούν να είναι νικητές. Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος.

 

Μακάρι το σύνολο των νέων της πατρίδας μας να στοχεύει ψηλά και να κυνηγά τους στόχους που θέτει ο καθένας, με όρεξη και πείσμα.

 

Η χρονική συγκυρία βέβαια δεν διευκολύνει τη νέα γενιά, καθώς η πολιτικοοικονομική κρίση που βιώνουμε, βάζει πολλά και μεγάλα εμπόδια στις επιθυμίες και τους στόχους των νέων μας. Τους εύχομαι να συνεχίσουν να προσπαθούν ώστε να ξεφύγουμε, ως κοινωνία από την μέγγενη της κρίσης και τα παιδιά μας να γίνουν δραστήριοι και δημιουργικοί πολίτες, με προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές επιτυχίες. Η τοπική μας κοινωνία, η Ναυπακτία και η πατρίδα μας, η Ελλάδα, τους χρειάζεται και στηρίζει πολλές από τις ελπίδες της στην νέα γενιά.

Καλή συνέχεια σε όλους.