Παναιτωλικός – Βέροια 2-0

Παναιτωλικός – Βέροια 2-0 | onsports.gr

Την εντυπωσιακή του φετινή πορεία με νίκη έκλεισε ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε 2-0 της Βέροιας για να τερματίσει στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την εξαιρετική φετινή σεζόν ο Παναιτωλικός ο οποίος τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας ύστερα από τη νίκη του με 2-0 επί της Βέροιας για την τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν από νωρίς το αφεντικό του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 22’ με γκολ του Νίκολας Μαρτίνες. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μορένο στο 78’ που έδιωξε κάθε πιθανότητα γκέλας για την ομάδα του.

Η Βέροια από την πλευρά της, έστω και στην ισοβαθμία έφτασε στο στόχο της παραμονής της, χωρίς ωστόσο να κινδύνευε πριν από το ματς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κούσας, Ετζεγκέλε, Γκαρσία, Γοδόι (73’ Ρουσκουγιέδα), Λαζάρ, Μαρτίνες (59’ Παπουτσογιαννόπουλος), Καπέλ Βιγιαφάνες, Άλβες (67’ Μορένο).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (92’ Καταλά), Όστοϊτς, Μαραγκός, Μπαλάφας, Μπατιόν (81’ Κάμπορα), Γεωργιάδης, Ντουμίτρου (73’ Άρτσε), Τάτος, Ναζλίδης.

onsports.gr