Παρακράτος: Επίθεση χθες το βράδυ στο σπίτι του Τσαχειλίδη – Παραιτείται η νέα ΚΕΔ!

122023

Η προσπάθεια εκφοβισμού της «εγκληματικής οργάνωσης» προς τα νέα μέλη της ΚΕΔ συνεχίζεται. Νέα επίθεση χθες βράδυ στο σπίτι του Τσαχειλίδη. Αυτός και οι Μπίκας, Καλύβας ενημέρωσαν ότι αποχωρούν.

Η ενορχηστρωμένη επίθεση και η προσπάθεια εκφοβισμού των μελών της νέας ΚΕΔ φαίνεται ότι απέδωσε, με τους Μπίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη να είναι έτοιμοι να υποβάλλουν την παραίτησή τους -και γραπτώς- στη νέα Διοίκηση της ΕΠΟ και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Αφορμή για την εξέλιξη αυτή δόθηκε χθες το βράδυ με επίθεση αγνώστων στον Τσαχειλίδη. Όπως μετέδωσε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6, δύο άτομα επισκέφθηκαν τον πρώην διαιτητή στο σπίτι του. Χτύπησαν επανειλημμένα το κουδούνι καλώντας τον να κατέβει κάτω.

Εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι του για να δει τι συμβαίνει, αντικρίζοντας δύο άνδρες, ο ένας με ένα μαύρο κράνος και ο άλλος με γκρι τζάκετ να του επιτίθενται φραστικά.

«Θα σε γαμ…, δεν γλιτώνεις, όπου και να πας θα σε βρούμε», ήταν η ξεκάθαρη απειλή. Μάρτυρες της επίθεσης αυτής έγιναν και τα παιδιά του, όταν βγήκαν και εκείνα στο μπαλκόνι.

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης –αργότερα- επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής γνωστοποιώντας στις Αρχές την επίθεση που δέχθηκε και επικοινώνησε με τους Γιώργο Μπίκα και Δημήτρη Καλύβα. Από κοινού πήραν απόφαση να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μια σειρά από εκβιαστικά δημοσιεύματα εναντίον των τριών μελών της ΚΕΔ με ξεκάθαρο στόχο τον εκφοβισμό τους και τον εξαναγκασμό τους σε αποχώρηση ή έστω τον συμβιβασμό τους με τις απαιτήσεις της «εγκληματικής οργάνωσης».

Δημοσιεύματα με αναφορές ακόμη και για τις οικογένειές τους, τα οποία εντάθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ενόψει της κατάρτισης των νέων πινάκων διαιτησίας. Και όλα αυτά με αποκορύφωμα την χθεσινή επίθεση στον Τσαχειλίδη που αποδεικνύει την ύπαρξη του παρακράτους στο ελληνικό ποδόσφαιρο που τρομοκρατεί και απειλεί, στην οποιαδήποτε προσπάθεια κάθαρσης του αθλήματος.

sport-fm.gr