Παραμένει ψηλά στη λίστα ο Σαμπράνο

0000191162w

Με ενδιαφέρον εξακολουθεί να παρακολουθεί την περίπτωση του Κάρλος Σαμπράνο ο Ολυμπιακός, παρά τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η υπόθεση.

Η περίπτωση του Κάρλος Σαμπράνο εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Ο Περουβιανός σέντερ μπακ έκανε μία σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρόσφατο Copa América της Χιλής και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Περίπτωση που πάντως παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες. Ο Σαμπράνο ανανέωσε τη συνεργασία του με την Άιντραχτ, ωστόσο επειδή αυτή έγινε ετεροχρονισμένα, στη Γερμανία υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αφήσει την Φρανκφούρτη για ομάδα της αρεσκείας του μέχρι και τον Αύγουστο, παρότι οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας ευελπιστούν ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές στο θέμα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και το τι θα συμβεί με τον Αλμπέρτο Μποτία. Αν δεν έρθει πρόταση για τον Ισπανό και παραμείνει τελικά στο λιμάνι, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν διατεθειμένοι να κινηθούν για έναν, αλλά ποιοτικό σέντερ μπακ, που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες.

gazzetta.gr