Πινακίδα την έστειλε στο νοσοκομείο

atychima-2-

Μια φοιτήτρια ήταν αυτή την φορά το θύμα της πινακίδας και της επιμονής των αρμοδίων να μην αλλάξουν τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στους δρόμους και τα πεζοδρόμια του Αγρινίου. Χθες, στο πεζοδρόμιο της Εθνικής οδού, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, φοιτήτρια που ήρθε με το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ και ξεκίνησε να πάει στον προορισμό της με τα πόδια, χτύπησε στο κεφάλι από τη γωνία πινακίδας που καλύπτει ολόκληρο το πεζοδρόμιο και φυσικά δεν χωράει να περάσει κανείς κάτω απ αυτή ή δίπλα της.

Η νεαρή κοπέλα χτύπησε και έπεσε στο έδαφος. Μία παρέα φοιτητών που ακολουθούσε, είδε τι έγινε και έσπευσε στο σημείο, κάλεσε ασθενοφόρο και την αστυνομία και αμέσως η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες . Βέβαια, η άτυχη κοπέλα δεν είχε άλλη επιλογή, αφού η πινακίδα είναι τόσο πλατιά και τόσο χαμηλή που και κάτω από το πεζοδρόμιο να κατέβεις, όπως έκανε και η ίδια εξάλλου, πάλι κινδυνεύεις, τόσο από την πινακίδα, όσο και από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια, αφού μιλάμε για Εθνική οδό.

Αντίστοιχα περιστατικά στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει αρκετά. Πέντε με έξι άτομα έχουν χτυπήσει σύμφωνα με τους περίοικους, αλλά κανένας αρμόδιος δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι.
Όσες προσπάθειες και αν έκαναν οι περίοικοι να ενημερώσουν τους αρμόδιους και να εισακουστούν δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και καμία λύση στο πρόβλημα. Όπως και να χει πάντως, αν περπατάς στο πεζοδρόμιο της εθνικής ή από πινακίδα θα το βρεις ή από αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

Κων/νος Χονδρός ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ