Που παίχτηκε το τυχερό πεντάρι του Τζόκερ στη Ναύπακτο

Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 1605ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των € 9.526.392,58.

Επίσης, 11 τυχερά δελτία βρέθηκαν στην2η κατηγορία (5) κάθε ένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των €85.360,46. ‘Ένα από τα 11 πεντάρια μάλιστα παίχτηκε στη Ναύπακτο με απλή συμμετοχή στη πρακτορείο της Ελένης Αναγνωστοπούλου. Η ίδια δηλώνει ικανοποιημένη από την επιτυχία αυτή που σημειώθηκε στο πρακτορείο της και εύχεται στον τυχερό να έχει υγεία και να χαρεί τα κέρδη του.
Πάντως όπως δήλωσε μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ο τυχερός στο πρακτορείο της και εικάζεται πως μπορεί να είναι και κάποιος επισκέπτης της Ναυπάκτου από άλλη περιοχή καθώς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Ναύπακτος γέμισε από επισκέπτες των μεγάλων αστικών κέντρων.
Βέβαια δεν είναι η μοναδική φορά που το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει επιτυχίες αφού πριν από λίγες ημέρες ένας συνάνθρωπός μας κέρδισε σε άλλο τυχερό παιχνίδι 10 χιλιάδες ευρώ ενώ και στο λόττο αναδείχτηκε τυχερός από το πρακτορείο της κ. Αναγνωστοπούλου.
Πολλοί ήταν αυτοί που μετά την επιτυχία, πήγαν στο πρακτορείο να δοκιμάσουν την τύχη τους και με την ελπίδα πως την επόμενη φορά θα είναι αυτοί οι τυχεροί. Όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στον νικητή και προέτρεψαν να βοηθήσει όσους μπορεί.

lepantortv.gr