Προβάδισμα Λίβερπουλ-Παρί για Ντεπάι

140614

Ο αθλητικός διευθυντής της Αϊντχόφεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Μέμφις Ντεπάι τονίζοντας πως η Λίβερπουλ και η Παρί έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο Μέμφις Ντεπάι έχει γίνει περιζήτητος με τις εμφανίσεις του και αρκετές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του. Ο αθλητικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπραντς, επιβεβαίωσε τις επαφές με Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

«Η Παρί και η Λίβερπουλ είναι πράγματι ένα βήμα μπροστά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Μέμφις. Η Γιουνάιτεντ απλώς μας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της. Η λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται έχει μεγαλώσει αρκετά αυτήν την εβδομάδα. Η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι ανάμεσα σε αυτές. Λογικό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μέμφις. Είναι νέος αλλά έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος γι’ αυτό. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι. Αποτελεί εξαίρεση που έχουν δείξει τόσοι πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρον για τον Μέμφις. Δείχνει μόνο ότι είναι στον σωστό δρόμο», τόνισε το στέλεχος της PSV για τον ποδοσφαιριστή που κοστολογείται στα 25-30 εκατ. ευρώ.

sport-fm.gr