Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ: Γλυκά αγχωμένη και δακρυσμένη η Μαρία Μπεκατώρου στην πρεμιέρα

mpekatorou-614x377

Η Μαρία επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος λαμπερή και ανανεωμένη.

Από σήμερα και κάθε σάββατοκύριακο η Μαρία Μπεκατώρου θα λέει “καλημέρα” στους τηλεθεατές, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ». Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί και η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε πολύ αγχωμένη, γλυκιά, λαμπερή, ενώ δεν άντεξε και δάκρυσε, όταν ένας σύλλογος από την Κεφαλλονιά μπήκε στο στούντιο και τραγούδησε.

Αφού μίλησε στον κόσμο και έδωσε την υπόσχεση ότι «θα προσπαθήσουμε να σας χαρίσουμε τα ωραιότερα και πιο φωτεινά σαββατοκύριακα της ζωής σας», παρουσίασε τους συνεργάτες της που θα είναι οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώργος Δάσκαλος, Ελισάβετ Κυρίτση, Άννα Ζηρδέλη και Φραν.

«Να ξεκινήσουμε με τα βασικά, τρέμω. Πάμε στα υπόλοιπα, καλημέρα. Είμαι ευτυχισμένη που λέω καλημέρα πάλι. Είμαι χαρούμενη, είμαι ενθουσιασμένη και ξαφνικά… άνθισα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ομίλου γι’ αυτά τα υπέροχα λουλούδια και όχι μόνο γι’ αυτό. Αλλά και γιατί με έχουν αγαπήσει, με έχουν αγκαλιάσει και μου δίνουν άλλη μία ευκαιρία στη ζωή μου. Δεν το ξεχνώ και θα το υποστηρίξω και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Να σας πω τα συναισθήματά του αυτή τη στιγμή γιατί αυτό μοιραζόμαστε τόσα χρόνια. Έχω άγχος, πάει η καρδούλα πέρα δώθε, πέρα δώθε. Τρέμουν τα πόδια μου, τα χέρια μου, το παθαίνω αυτό. Σε δέκα λεπτά ελπίζω να μου φύγει. Χαίρομαι πάρα πολύ, χαίρομαι που είμαι εδώ, που θα είμαστε μαζί τα σαββατοκύριακα σε αυτό το υπέροχο και φωτεινό στούντιο, το λίγο ρετρό που μου ταιριάζει κι εμένα, το αισιόδοξο, το καλοκαιρινό. Και θέλω να σας δώσω μια υπόσχεση. Θα προσπαθήσουμε να σας χαρίσουμε τα ωραιότερα και πιο φωτεινά σαββατοκύριακα της ζωής σας».

zappit.gr