Πώς θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στο «Ρουά Ματ»;

1

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της σειράς «Ρουά Ματ» που πρόκειται να ρίξει αυλαία γύρω στα τέλη Ιουνίου. Σύμφωνα με το περιοδικό «Tvzάπινγκ» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές γύρω από τη Ρουμπίνη και τον Μάξιμο, αλλά και τη Μαρία με τον Φίλιππο. Πολλά ένοχα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται, με συνέπειες που κανείς δεν περιμένει…

Η Ρουμπίνη αποφασίζει να ζητήσει συγγνώμη από την Παυλίνα γι’ αυτό που συνέβη στο παρελθόν με τον Μιχαήλ και της εξομολογείται όλη την αλήθεια. Αυτή η κίνηση έχει σαν αποτέλεσμα τη συμφιλίωση των δύο γυναικών. Εν τω μεταξύ, η Παυλίνα βεβαιώνει τον Μάξιμο ότι η Ρουμπίνη αποκλείεται να είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο και καλό θα είναι να ρίξει τον εγωισμό του.

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, ο Μάξιμος πείθεται και βρίσκει τη Ρουμπίνη για να μιλήσουν. Τελικά το ζευγάρι καταφέρνει να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους και να ζήσουν όσο μπορούν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Ο Φίλιππος αποφασίζει να κάνει μια κίνηση ρουά ματ και να παγιδεύσει την πρώην αγαπημένη του, τη Μαρία. Ειδικότερα, την ενημερώνει για μια εκκρεμότητα που έχουν από το παρελθόν. Λέει στη γυναίκα του ότι έχει βάλει δικηγόρο για να της στείλει το διάταγμα που έχει βγει από το δικαστήριο.

Η Μαρία είναι υποχρεωμένη να κάνει τεστ DNA, αλλά φαίνεται ανένδοτη στο να κάνει μια τέτοια κίνηση και ζητάει συνεχώς ραντεβού από τον Φίλιππο για να αποφύγουν όλη αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία.

Μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει, ο Φίλιππος αποκαλύπτει στη Μαρία ότι δεν πήγε ποτέ σε δικηγόρο. Απλά προσπαθούσε να την παγιδεύσει με σκοπό να μάθει όλη την αλήθεια.

Αργότερα η Μαρία τηλεφωνεί σε μια φίλη της και ακολουθεί μια συζήτηση γύρω από το παιδί, όπου εξομολογείται ότι «ο Φίλιππος είναι ο πραγματικός πατέρας…». Άραγε, είναι σίγουρη ότι δεν αποκαλύφθηκε πουθενά το μυστικό της;

tvnea.com