Π. Παπαδόπουλος: Γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτόν τον τόπο κ. Μούσα – Για να δούμε ποιος παραπληροφορεί…

panospapadopoulos

Ο ασκών χρέη αναπληρωτή διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου κ. Μούσα Μιλάντ, με εγκάλεσε πριν λίγες ημέρες ότι παραπληροφορώ τους δημότες και τους ασφαλισμένους σχετικά με τη συνταγογράφηση φαρμάκων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Επειδή όμως κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους και να αποκαθίσταται η αλήθεια, ήρθε το σημερινό υπ’ αριθ. 41275/6-10-2016 έγγραφο της 6ης ΥΠΕ προς το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Ν.Μ. Μεσολογγίου με το οποίο εγκαλείται ο κ. Μούσα ότι η ανακοίνωσή του για τις συνταγογραφήσεις στο Νοσοκομείο δεν είναι συμβατή με τις οδηγίες που πήρε αφ’ ενός και αφ’ ετέρου τον καλεί να αποσύρει την εν λόγω ανακοίνωση και να συμμορφωθεί με τις οδηγίες που έχει λάβει σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 39443/26-9-2016 έγγραφό της, δηλαδή με δυο λόγια να συνεχιστεί η συνταγογράφηση εντός του Νοσοκομείου όπως και πριν. Προτιμότερη η σιγή λοιπόν κ. Μούσα. Εφαρμόστε αμέσως τις οδηγίες της 6ης ΥΠΕ και αφήστε τις τρικλοποδιές και τα προσκόμματα που θέτετε στην ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου. Γιατί η παραπληροφόρηση από την υπονόμευση δεν απέχει και πολύ. Γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτόν τον τόπο…

Συνημμένα το υπ’ αριθ. 41275/6-10-2016 έγγραφο της 6ης ΥΠΕ προς το Δ/ντη της ιατρικής Υπηρεσίας Ν.Μ. Μεσολογγίου για τη συνταγογράφηση φαρμάκων.

 

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Π. Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου και

Μέλος του Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλ/νίας