Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή!

dsc01246

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς πριν από λίγα λεπτά ξέσπασαν επεισόδιο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, έξω από τον σύνδεσμο της Αυτόνομης που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Μεγάλη ένταση και συμπλοκές μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ υπήρξε γύρω στις 15:30 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους, έξω ακριβώς από τον κεντρικό σύνδεσμο της “Αυτόνομης Θύρας 10”. Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν πως φίλοι του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με τους αντίστοιχους του Ηρακλή που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι από νωρίς εκεί.

Άμεσα, δυνάμεις των ΜΑΤ που υπήρχαν στην περιοχή έφτασαν εκεί, ενώ έγινε και χρήση χημικών προκειμένου να διασπαστεί το πλήθος. Το σκηνικό είχε διάρκεια περίπου ενός τετάρτου, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν υπάρξει φθορές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην γύρω περιοχή.

Η αστυνομία προχώρησε και σε προσαγωγές οπαδών, με το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να μην ξεκινάει με καθόλου καλούς οιωνούς.

Αυτή την ώρα η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αυξηθεί στη γύρω περιοχή. Να σημειωθεί πως για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες από τις συμπλοκές.

sdna.gr