Σοκαριστικό βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές 7χρονου κοριτσιού λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρό

girr_504_355

Η μόλις 7 ετών Shanay Walker βρέθηκε πριν από ένα χρόνο νεκρή στο σπίτι της γιαγιάς της και της θείας της έχοντας στο σώμα της 50 τραύματα από βίαιη κακοποίηση.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερες ασφαλείας, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, φαίνεται το μικρό κορίτσι να τρέχει ξυπόλητο στο δρόμο, να μπαίνει σε ένα μινι μάρκετ και να ζητάει από τον υπάλληλο να της δώσει κάτι να πιεί.

Μετά από λίγες ώρες το άψυχο σώμα της 7χρονης βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα στο σπίτι της γιαγιάς και της θείας της που είχαν αναλάβει την κηδεμονία της όταν η μητέρα λόγω κατάθλιψης δεν μπορούσε να την μεγαλώσει.

Οι δύο αυτές γυναίκες μετά από απόφαση του δικαστηρίου δεν κρίθηκαν ένοχες για το θάνατο της μικρής αλλά καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για την βίαιη κακοποίησή της. Συγκεκριμένα η 24χρονη Kay Ann Morris, η θεία της θα εκτίσει ποινή 8 χρόνων και η 54χρονη γιαγιά, η οποία συμπεριφερόταν εξίσου βίαια και στα 8 παιδιά της, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή.

Στα χέρια της γιαγιάς και της θείας της το άτυχο κορίτσι υπέφερε από την σκληρή συμπεριφορά τους με διάφορα βασανιστήρια και ενώ είχε πάει στο σπίτι κοινωνικός λειτουργός μετά από παρότρυνση της δασκάλας της που έβλεπε τις μελανιές και τα σημάδια στο κορμί της, η θεία της υποστήριζε ότι ήταν αποτέλεσμα συμπτωματικού ατυχήματος και ότι οι δυο τους είχαν μια τρυφερή σχέση κλείνοντας έτσι τα στόματα.

Ο δικαστής της υπόθεσης έκρινε ότι είναι η χειρότερη περίπτωση σωματικής κακοποίησης παιδιού που έχει συναντήσει και ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι δύο γυναίκες έχουν στο DNA τους την βία και την κακία.

Dailymail