Σοκ: Πέθανε χειριστής εκχιονιστικού,πάνω στο μηχάνημα στο Κρίκελλο Ευρυτανίας

Σοκ: Πέθανε χειριστής εκχιονιστικού πατέρας δυο παιδιών

 

Ο άτυχος χειριστής, 58 ετών πατέρας δυο παιδιών, είναι από τον Τυμφρηστό Φθιώτιδας και εργαζόταν ως υπάλληλος στο Δήμο Καρπενησίου.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία σε Φθιώτιδα και Καρπενήσι από τον αδόκητο χαμό ενός οικογενειάρχη πάνω στο καθήκον.

Ο 58χρονος ξεκίνησε νωρίς το πρωί με το μηχάνημα για καθαρισμό του δρόμου προς το Κρίκελλο Ευρυτανίας.

Γύρω στις 9:00΄ το πρωί τηλεφώνησε ο ίδιος στον αντιδήμαρχο Καρπενησίου Παντελή Χαλκιά και του είπε ότι έχει δυνατό πόνο στην πλάτη. Ο κ. Χαλκιάς του συνέστησε να σταματήσει, να βρει μέρος να ξεκουραστεί και αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επειδή όμως, η κατάσταση του χειριστή χειροτέρευε, κάτοικοι της περιοχής με δική τους πρωτοβουλία ανέλαβαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Στην διαδρομή συνάντησαν το ασθενοφόρο, όπου τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Δυστυχώς όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν εγκεφαλικά νεκρός, χωρίς πίεση και σφυγμό. Οι γιατροί έκαναν ότι ήταν δυνατόν αλλά ο χειριστής εξέπνευσε. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από την νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργήσει εντός της ημέρας ιατροδικαστής.http://www.lamiareport.gr/