Στην Περίστα Ορεινής Ναυπακτίας το 2ο Μαθητικό Διήμερο της ΚΝΕ 18-20 Ιουνίου

 

 

Η οργάνωση Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ μπροστά στον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ διοργανώνει το 2ο Μαθητικό της διήμερο από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου, στην πανέμορφη περιοχή της Περίστας στην Ορεινή Ναυπακτία.

Το σύνθημα του διημέρου είναι « Στα χνάρια της 2ης  Μεραρχίας του Δ.Σ.Ε. και του Αρχηγείου Δυτικής Στερεάς του Γιώτη και του Διαμαντή.» και καλούμε την νεολαία της Περιοχής να συμμετέχει, να μάθουν για την πλούσια ιστορία και δράση του ΔΣΕ στην περιοχή.

Εμπνεόμαστε, διδασκόμαστε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σήμερα με το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον. Για κάθε νέο και νέα ο αγώνας του ΔΣΕ αποτελεί μεγάλο μάθημα. Δείχνει τη δύναμη του λαού, που όταν θέλει και το αποφασίζει, ξεπερνάει φόβους και δισταγμούς, μπορεί να τα βάλει με “υπέρτερες” δυνάμεις, να διεκδικήσει τη ζωή που του στερούν!

Το πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει αθλητικές  δραστηριότητες, μουσικά σχήματα της περιοχής καθώς και συζητήσεις. Κορύφωση της δραστηριότητάς θα είναι η συγκέντρωση στη Ναύπακτο, στις 11:30, με ομιλία από τον Τζαβάρα Δημήτρη, γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καλούμε όλους τους νέους της περιοχής να συμμετέχουν στο μεγάλο αντάμωμα των μαθητών από την Δυτική Ελλάδα, να διασκεδάσουμε, να μάθουμε μαζί την ιστορία του τόπου μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στις κατά τόπο οργανώσεις τις ΚΝΕ και του ΚΚΕ ή στο email:  kke_ne_aitnias@yahoo.gr

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ