Στην kovald το Performance Marketing της Premium κάβας Kylix

Νέα συνεργασία έχει ξεκινήσει για την kovald Digital Marketing Strategies, η οποία έχει αναλάβει το Performance Marketing της Premium κάβας Κylix.

To ηλεκτρονικό κατάστημα της Kylix.gr διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους αγαπημένων και εκλεκτών ποτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αποστολή της kovald είναι η ανάπτυξη της στρατηγικής, εστιασμένη κυρίως στο brand awareness και στις online πωλήσεις του Kylix.gr, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τοπική αγορά. Σκοπός της kovald είναι μέσα από μια σειρά ενεργειών στοχευμένου Performance Marketing, η επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων και η βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σε Google και Social Media.

O Κωνσταντίνος Lamaj, CEO & Founder της εταιρίας αναφέρει: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εμπειρία μας στο Performance Marketing ερμηνεύεται σε νέες προκλήσεις & επιτυχημένες συνεργασίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, με αφοσίωση, υπηρεσίες Digital Marketing που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο και ραγδαίο εξελισσόμενο ψηφιακό περιβάλλον.