Στιλ: «Δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε»

1532906

Ο Λουκ Στιλ, δεν… γιόρτασε με διπλό τα γενέθλιά του, όμως τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε γι’ αυτό και πρόσθεση πως δεν θα επηρεαστεί ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Νοva:

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Δεν είχαμε την απόδοση που θα έπρεπε να έχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Συνήθως όταν κρατάμε το μηδέν στην άμυνα είμαι χαρούμενος, αλλά σήμερα δεν μπορώ να νιώσω το ίδιο. Δεν νομίζω, πάντως, ότι θα μας επηρεάσει εν όψει της συνέχειας. Μία ισοπαλία εκτός έδρας δεν είναι καταστροφή».

Για το ότι είχε την ίδια μέρα γενέθλια με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού: «Μια περίεργη σύμπτωση τα γενέθλια και με τον Λεντέσμα και με τον Κυριακίδη, μου προκάλεσε εντύπωση».

Για το τι έφταιξε και δεν ήρθε η νίκη και αν υπάρχει περίπτωση να επηρεαστούν ενόψει της συνέχειας: «Οι εαυτοί μας και ο Κυριακίδης! Δεν επηρεαζόμαστε ενόψει της συνέχειας, ξημερώνει μια άλλη μέρα, πρέπει να προχωρήσουμε. Σίγουρα θα θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά μια ισοπαλία εκτός έδρας δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα».

Για το αν η κλήση στην εθνική ομάδα συνεχίζει να αποτελεί το όνειρό του:«Αυτή θα είναι πάντα η φιλοδοξία μου. Ποτέ δεν τα παρατάω. Φέτος που ο Παναθηναϊκός είναι και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πιστεύω ότι μπορώ να τα πετύχω. Αν καταφέρω να κληθώ στην Εθνική Αγγλίας, πάντως, θα είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου».

gazzetta.gr