Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού, για ζέσταμα, η ομάδα της Κέρκυρας

Σε λιγότερο από μία ώρα (20.00μ.μ,) ,ξεκινά στο Αγρίνιο ο φιλικός  αγώνα προετοιμασίας του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα και ήδη η ομάδα των Φαιάκων βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα των παικτών της.

Με συνολικά 23 παίκτες στην αποστολή της έφθασε  η Κέρκυρα για το Αγρίνιο,

και εν συγκρίσει με τους 22 που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την περασμένη Τετάρτη (29/7, 2-0) εκτός έμεινε ο νεαρός, Άντονι Ίσερης. Ενώ στο νησί θα μείνουν εκ νέου και οι Αλέξανδρος Κόντος (οστικό οίδημα, συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα), Γιώργος Παρασκευαϊδης (προληπτικά, λόγω των ενοχλήσεών του, παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ – προπονείται, αλλά πιο συντηρητικά) και Παναγιώτης Σαμπανίδης.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο νεαρός, υπό δοκιμή, Σταμάτης Μανωλάς, καθώς και ο επίσης υπό δοκιμή, Κροάτης, Alexandar Solic.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί»: Κουτζαβασίλης, Τριαντάφυλλος (τερμ.), Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Καραγιαννίδης, Μεντής, Κ. Μανωλάς, Στ. Μανωλάς, Ντιόγκο, Γκόμες, Βλάχος, Σιόντης, Κρητικός, Καρντόζο, Ντουαλά, Ζορμπάς, Λίλα, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ, Γεωργακόπουλος, Μακρίδης, Κοτάτης, Σόλιτς.