Στον ανακριτή την Τετάρτη ο ναυαγοσώστης που κατέγραφε γυμνά παιδιά. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στον ανακριτή την Τετάρτη ο ναυαγοσώστης που κατέγραφε γυμνά παιδιά

Την Τετάρτη οδηγείται στον ανακριτή ο 49χρονος πρώην ναυαγοσώστης που συνελήφθη προχθές στην πλάζ της Βουλιαγμένης.

Ο ίδιος φέρεται να φωτογράφιζε και να βιντεοσκοπούσε γυμνά παιδάκια και καθώς είχε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, Πρόκειται για τον 49χρονο ΔΟΥΡΟ Ιωάννη του Νικολάου και της Βασιλικής, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουλιαγμένη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε Τακτικό ανακριτή.

Η αποκάλυψη για τη δράση του έγινε από υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που φυλάσσουν την Ακτή Βουλιαγμένης, οι οποίοι βρήκαν ένα σακίδιο ξεχασμένο σε χώρο της πλαζ. Μέσα, υπήρχαν ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής και μια κάμερα που είχε αποθηκευμένο πορνογραφικό υλικό με ανήλικους, οι οποίοι μάλιστα μιλούσαν ελληνικά, καθώς και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία!

Τα ευρήματα παραδόθηκαν στους αστυνομικούς και από την έρευνα που ακολούθησε εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη του σακιδίου, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκαν ένας υπολογιστής και 165 ψηφιακοί δίσκοι με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν και εστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

protothema.gr