Στον ΧΥΤΑ Παλαίρου άλλοι 4.000 τόνοι σκουπιδιών από τους Δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας

stin_vonitsa_alloi_4.000_tonoi_skoypidion_apo_toys_dimoys_pyrgoy_kai_arhaias_olympias

Στην Βόνιτσα θα μεταφερθούν άλλοι 4.000 τόνοι σκουπιδιών από τους Δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας με βάση την απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής.
Ειδικότερα προχθές  Παρασκευή κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ανώτατου θεσμικού οργάνου του  δήμου Ακτίου-Βόνιτσας  έγινε δεκτή η πρόταση του Δημάρχου   Γεωργίου- Θεοδώρου  Αποστολάκη για την μεταφορά στο χυτά της περιοχής 3.000 τόνων από τον Πύργο και 1.000 τόνων από την Ολυμπία.

Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Δήμος Πύργου είναι έτοιμος να υπογράψει νέα προγραμματική σύμβαση προκειμένου η απόφαση αυτή να υλοποιηθεί. Ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σκαρτσιάρης κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου είχε ανακοινώσει ότι θα ακολουθήσει και νέα σύμβαση για μεταφορά σκουπιδιών. Οι πληροφορίες θέλουν να αναφερόταν σε αυτό το γεγονός αλλά περίμενε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου που βγήκε αργά το βράδυ.
Καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε η παρέμβαση της περιφέρειας και κυρίως του ίδιου του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα που γνωρίζεται παρά πολλά χρόνια με τον κ. Αποστολόκη και από ότι λένε καλά πληροφορημένες πηγές τους  δένει και στενή φιλία.

Παναγιώτης Παυλόπουλος   

patrisnews.gr