Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Πάτρα για την πάταξη της εγκληματικότητας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού, πραγματοποίησε σήμερα (20-5-2015), το πρωί, μία ακόμη στοχευμένη δράση, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Ε’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αρμόδιου συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Η.Ε., σε καταυλισμό Ρομά, στο Ριγανόκαμπο Πατρών, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν εννέα (9)  άτομα.

Αναλυτικότερα :

•       Επτά (7) ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 26 μέχρι 56 ετών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ σε βάρος ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών.
•       Ένας (1) 34χρονος ημεδαπός με καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με ποινή καθείρξεως πέντε (5) ετών για διακεκριμένες κλοπές.
•       Ένας (1) 29χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς όπως προέκυψε από την προανάκριση, πούλησε τον τελευταίο μήνα σε 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος έχει συλληφθεί, ποσότητα ηρωίνης συνολικής χρηματικής αξίας 250 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών και Εφετών Πατρών.

Σημειώνεται ότι οι στοχευμένες δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν.