Στο Αγρίνιο, με στόχο την κορυφή του Final-4, η Κ17 του ΠΑΟΚ

k17

Είναι η μεγαλύτερη γιορτή του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στη χώρα μας και ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε φυσικά, παρά να είναι εκλεκτός προσκεκλημένος. Το Final Four του πρωταθλήματος Κ17 της Super League – τo έβδομο συνεχόμενο – διεξάγεται από τις 28 έως τις 30 Μαΐου στο Αγρίνιο με την συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

Για τον Δικέφαλο αυτό είναι το πέμπτο συνεχόμενο Final Four. Θυμίζουμε ότι το 2013 στέφθηκε πρωταθλητής, ενώ την περασμένη σεζόν, στο Αγρίνιο και πάλι, έχασε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό στα πέναλτι.

Στο στάδιο του Παναιτωλικού, στις 28.05 στις 8 μ.μ.  ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης και νωρίτερα, στις 5 μ.μ., ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Μαϊου στις 18.00. Οι ημιτελικοί διεξάγονται, ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο κάθε ομίλου.

Να θυμίσουμε πως ολοκληρώθηκε η σεζόν για τους δύο ομίλους του πρωταθλήματος της Super League για την κατηγορία Κ17. Η βαθμολογία στο Β΄ Όμιλο διαμορφώθηκε ως εξής: ΠΑΟΚ 72, ΠΑΣ Γιάννινα 54, Ξάνθη, 48, Παναιτωλικός 47, Πανθρακικός 43, Βέροια 29, Κέρκυρα 20, Νίκη Βόλου. Αντίστοιχα, στονΑ’ Όμιλο: Ολυμπιακός 68, Αστέρας Τρίπολης 57, Παναθηναϊκός 55, Πανιώνιος 49, Ατρόμητος 36, Πλατανιάς 35, Εργοτέλης 30, Λεβαδειακός 29, Καλλονή 13, ΟΦΗ 13.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας στις 10 π.μ. το πρωί της Τρίτης 26 Μαΐου για το Αγρίνιο. Η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο Emileon την ίδια μέρα και την επομένη, Τετάρτη 27/05, στις 7.30 μ.μ.

Οι 24 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για το Final Four είναι: Σιαμπάνης Μάριος, Παπαθανασίου Γιώργος, Χαραλαμπίδης Σταύρος, Παναγιωτίδης Παναγιώτης, Πασπαλάς Νίκος, Κυριλλίδης Σωκράτης, Κουτούσης Αλέξανδρος, Κλιγγόπουλος Δημήτρης, Νουκάρης Γιώργος, Χατζηδίμπας Κωνσταντίνος, Ματθαίου Νικόλας, Δημητρίου Κωνσταντίνος, Αηδονίδης Σωκράτης, Μίσκοβιτς Μελέτιος, Μούτσα Γιώργος, Καπρέτσος Αλέξανδρος, Αργυρίου Βασίλης, Ευθυμίου Βασίλης, Υφαντίδης Χαράλαμπος, Κωνσταντίνου Φώτης, Λιάπτσης Πολύκαρπος, Μακούσης Θωμάς, Καραπέτσας Ευθύμης, Τοτολίδης Στέργιος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξης Τασούλης και Θάνος Κούρτογλου, ο γενικός αρχηγός των Κ20 και Κ17 Σταύρος Σαράφης, ο τεχνικός σύμβουλος των Κ20, Κ17, Κ16 και Κ15 Γρηγόρης Καραβέλης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Κρυωνάς, ο φυσιοθεραπευτήςΠέτρος Νικολακούδης και ο φροντιστής Δέλτσιου.

Ο 1ος ημιτελικός της Πέμπτης (28/5) ΟλυμπιακόςΠΑΣ Γιάννινα που ξεκινά στις 17:00, μεταδίδεται ζωντανά από το Novasports2 και Novasports2 ΗD, όπως επίσης ζωντανά μεταδίδεται από την ίδια συχνότητα και ο 2ος ημιτελικός ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης που έχει ώρα έναρξης στις 20:00. Ο τελικόςμεταξύ των νικητών των δύο ημιτελικών, είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30/5 στις 18:00 καιμεταδίδεται ζωντανά από το Novasports1 και Novasports1 ΗD.

football-academies.gr