Στο πλευρό της Παναχαϊκής ο Νίκος Παππάς-Θετικό κλίμα στην συνάντηση με τον Κατσουράνη!

katsour-pappas

Ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε με τον Κώστα Κατσουράνη, παρουσία και του Παναγιώτη Σκούτα και εξέφρασε την ειλικρινή του στήριξη στο εγχείρημα της νέας Παναχαϊκής!

Το … νούμερο 2 της ελληνικής κυβέρνησης με δηλώσεις του στο thebest.gr τόνισε:

«Ενημερώθηκα από τον Κώστα Κατσουράνη για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην Παναχαϊκή. Η συλλογικότητα της προσπάθειας, που στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί να εκφραστεί μέσω πολυμετοχικών σχημάτων με ευρεία λαϊκή συμμετοχή, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Θα έλεγα ότι αποτελεί ένα μοντέλο που μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που συμβαίνει φέτος στην Παναχαϊκή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και θεωρώ λογικό και δίκαιο το αίτημα που θα αποδίδει στον καθένα τις ευθύνες που του αναλογούν, όσον αφορά στα χρέη των παλιών ΠΑΕ. Είναι λογικό και δίκαιο μια νέα συλλογική προσπάθεια να μην υπονομευθεί από κακές ή και εγκληματικές επιλογές προηγούμενων ιδιοκτητών».

Κλείνοντας ο κ. Παππάς, υπογράμμισε την σημαντική συμβολή στο εγχείρημα του Διευθυντή του γραφείου του Παναγιώτη Σκούτα και τού ζήτησε τη συνέχιση των πρωτοβουλιών μέχρι την διευθέτηση του θέματος , ενώ ευχήθηκε στην Παναχαϊκή καλή επιτυχία.

sportfmpatras.gr