Στο Χ-έρι του Π.Α.Ο.Κ. η πρόκριση!

000002

Σε ένα ματς που δεν του βγήκε επιθετικά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σταθεί όρθιος (0-0) κόντρα στην ανώτερη ποιοτικά Φιορεντίνα, παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό. Σπουδαία ευκαιρία ο Ροντρίγκες στο 85’.

Η Τούμπα πάντα άγχωνε τον ΠΑΟΚ, ειδικότερα κόντρα σε ποιοτικότερους αντιπάλους στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Ωστόσο, η φετινή ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται σε κάθε αγώνα της ότι έχει φτιαχτεί σε σωστές βάσεις.

Απόδειξη και το ματς κόντρα στη Φιορεντίνα, που οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους «βιόλα», πέραν μίας φάσης στο 85’ με τον Ροντρίγκες, βρέθηκαν υπό πίεση αρκετές στιγμές, ωστόσο κράτησαν το υπερπολύτιμο 0-0 κόντρα στην ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου τους.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα χωρίς να πατήσει το… γκάζι, επέβαλε το δικό της ρυθμό, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μπουμπακάρ (26’ και 52’), ωστόσο ο Γλύκος (καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ) δήλωσε «παρών» όποτε τον χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι και ο ΠΑΟΚ που μετά το 60’ άλλαξε το σχηματισμό σε 3-5-2, δηλώνει ικανοποιημένος από την ισοπαλία.

Πόσο μάλλον, όταν στο άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα στην Καραμπάκ και τη Λίμπερετς διαμορφώθηκε επίσης ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2) και έτσι ο «Δικέφαλος» έχει την ικανότητα στη συνέχεια του ομίλου να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση της πρόκρισης.

sport-fm.gr