Συγκέντρωση του Συνδυασμού του Π.Μοσχολιού:Παντελής απουσία της Δημοτικής Αρχής από τα καθημερινά προβλήματα

 

unnamed (2)

unnamed (3)

 

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του Συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» με την συμμετοχή τόσο των εκλεγμένων, όσο και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, καθώς και προέδρων κοινοτήτων και τοπικών συμβούλων της παράταξης. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της παράταξης Παύλος Μοσχολιός, ενώ επακολούθησαν τοποθετήσεις από τους παρευρισκομένους και διάλογος.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι δικαιώνεται η προσπάθεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, που κατάφερε με μεράκι, θέληση και σκληρή προσπάθεια μέσα σε συνθήκες οικονομικής «ασφυξίας» και με την ραγδαία περικοπή πόρων από την κεντρική εξουσία, να κρατήσει όρθιο τον Δήμο και να πάει το Αγρίνιο μπροστά, καθώς και να παραδώσει 162,5 εκ. ευρώ δημοπρατημένων έργων και 10 εκ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου και των Νομικών Προσώπων.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά πλέον στα μάτια του κάθε πολίτη και αφορούν τόσο στον τομέα των Υποδομών (είτε με έργα που ολοκληρώθηκαν, είτε με αυτά που θα ολοκληρωθούν στο προσεχές διάστημαunnamed (1)), όσο και στους τομείς του Πολιτισμού και Αθλητισμού, αλλά και της Κοινωνικής Πολιτικής με τις δομές, που δημιουργήσαμε (όπως για παράδειγμα το κοινωνικό παντοπωλείο, φαρμακείο και ιατρείο κ.α.), όπου εξυπηρετούνται καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τις οποίες έπληξε με σφοδρότητα η πρωτοφανής κρίση.

Εξάλλου, καταγγέλθηκαν τα όσα ψευδή και ανυπόστατα υποστήριξε η νυν Δημοτική Αρχή για τα οικονομικά του Δήμου, τα οποία παρέλαβε, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Σεπτεμβρίου, κάτι το οποίο εκλήφθηκε από όλους ως προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πολιτών από το μηδενικό μέχρι τώρα έργο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και ως πρόφαση ενδεχόμενης αποτυχίας στο τέλος της θητείας της.

Τέλος, διαπιστώθηκε από όλους παντελής απουσία της Δημοτικής Αρχής από τα καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ιδιαίτερα στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.