Συλλήψεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία

665_0

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για οδήγηση υπό την επίδραση μέθης
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου ένας 74χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και αφού υποβλήθηκε σε έλεγχο μέθης βρέθηκε να οδηγεί υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 60χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από υπεραγορά τροφίμων προϊόντα μικρής χρηματικής αξίας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

9-10-2016 Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό δύο ατόμων

Σχηματίστηκε από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, που έλαβε χώρα χθες το πρωί στην Πάτρα, κατά το οποίο ένας 21χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα, παρέσυρε ένα 44χρονο ημεδαπό και την 11χρονη κόρη του, που διέσχιζαν πεζοί το οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.  Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και στο «Καραμανδάνειο», αντίστοιχα, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αρχαία Ολυμπία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 49χρονος ημεδαπός,  διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (7,9) γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 17χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας της μητέρας του, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστήριου συμβολαίου και κατείχε τρεις συσκευασίες που περιείχαν (4,2) γραμμάρια κάνναβης.