Συλλήψεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία

125382
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν για παράνομη διαμονή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Αστακό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού ένας 26χρονος, αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν για παράνομη διαμονή στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού
για καταδικαστική
απόφαση και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες, το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 49χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε καταδικαστεί με απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για έκδοση ακάλυπτων επιταγών. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα κυνηγετικό όπλο, χωρίς να έχει ανανεώσει την άδεια κατοχής του.

Σύλληψη ενός ημεδαπού  για παράνομη  οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Γουργιώτισσα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 62χρονος ημεδαπός διότι κατείχε κυνηγητικό όπλο μονόκαννο, χωρίς να έχει ανανεώσει την άδεια κατοχής του.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για υγειονομικές παραβάσεις
Συνελήφθησαν, χθες σε Αγρίνιο και Μοναστηράκι, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αγρινίου και Βόνιτσας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 32, 42 και 43 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν είτε ως ιδιοκτήτες είτε ως υπεύθυνοι, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία διαπιστώθηκαν υγειονομικές παραβάσεις.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα συλλήψεως
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, 25χρονος  ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  ένταλμα συλλήψεως του Ανακριτή Πατρών για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Σύλληψη ενός αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για  καταδικαστική απόφαση και παράνομη διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Κάτω Αχαϊα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας,  ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε απασχολήσει, στο παρελθόν, ακόμη δύο φορές τις Αρχές και είχε δηλώσει διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι  σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού  για παράνομη  οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Βροχίτσα Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 51χρονος ημεδαπός διότι κατείχε παράνομα δύο κυνηγητικά όπλα.

Σύλληψη αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.