Συλλήψεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία

11-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-42-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για (ρευματοκλοπή)
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στην Αγκινάρα Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 24 ετών, διότι σε έλεγχο που έγινε στις οικίες τους, σε συνεργασία με συνεργείο της Δ.Ε.ΔΔ.Η.Ε. Μεσολογγίου,  διαπιστώθηκε ότι  ρευματοδοτούνταν  παράνομα, με απευθείας σύνδεση καλωδίου από πυλώνα της Δ.Ε.Η.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για  καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα  στη  Μπαμπίνη Αιτωλοακαρνίας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, 47χρονος ημεδαπός,  διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (14) καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων της Αττικής, σύμφωνα με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 ετών για παράβαση του  Νόμου «περί επιταγών», της μη έγκαιρης καταβολής εργοδοτικών εισφορών Ι.Κ.Α.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από το Αστυνομικό Τμήμα  Ναυπάκτου ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό δραστών, οι οποίοι τα ξημερώματα της 12-10-2016  αφαίρεσαν από την αίθουσα πρώτου ορόφου, Γυμνασίου της περιοχής, ένα φορητό υπολογιστή,  χρηματικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ περίπου και ένα μεταλλικό κουμπαρά,  ο οποίος περιείχε το χρηματικό ποσό των εκατόν εβδομήντα (170) ευρώ περίπου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Κυψέλης,  38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του δυο μαχαίρια συνολικού μήκους (26,5) και (35) εκατοστών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Παράσυρση πεζής από αμαξοστοιχία ΟΣΕ
Χθες το μεσημέρι στον Καστελόκαμπο,  αμαξοστοιχία του ΟΣΕ με κατεύθυνση από Πάτρα προς Άγιο Βασίλειο, παρέσυρε 53χρονη ημεδαπή, η οποία διέσχιζε κάθετα  την σιδηροδρομική γραμμή με κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά αναφορικά με την  πορεία του τρένου. Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 53χρονης πεζής στο κεφάλι, η οποία με σταθμό του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας»,όπου και κατέληξε.

Σύλληψη ενός  αλλοδαπού  για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Καλάβρυτα , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκατριών(13) μηνών για παράβαση της νομοθεσίας «Περί αλλοδαπών».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, για απάτη. Ειδικότερα,  53χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι μέσω αγγελίας ιδιώτη σε  ιστοσελίδα συμφώνησε στην αγορά αυτοκινήτου, έναντι του χρηματικού ποσού των έξι χιλιάδων (6000) ευρώ, από τα οποία  κατέθεσε το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων (3000) ευρώ ως προκαταβολή, χωρίς έως σήμερα να έχει λάβει το όχημα.