Συλλήψεις σε Ακαρνανία, Ηλεία και Αχαΐα

%cf%83%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ad%ce%b4%ce%b5%cf%82

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου 59χρονος ημεδαπός, διότι σύμφωνα με μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του χθες το πρωί, χρησιμοποιώντας πέτρες έσπασε 2 γυάλινες τζαμαρίες, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ενώ πέταξε και πέτρες εναντίον του.
Σύλληψη ενός αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μάλτας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή απείθεια, σωματική βλάβη επικίνδυνη
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Μεγάλη Χώρα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 33χρονος ημεδαπός, διότι οδηγώντας στον κόμβο Εθνικού Σταδίου στο Αγρίνιο, ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο δεν έφερε τις κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, μη συμμορφωμένος σε σήμα στάσης που του έκαναν. Κατόπιν αναζητήσεων το όχημα εντοπίστηκε να κινείται στην Μεγάλη Χώρα Αγρινίου και ο δράστης αποπειράθηκε με την χρήση του να προκαλέσει επικίνδυνες σωματικές βλάβες στους αστυνομικούς. Στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκε ένας (1) κινητήρας ιδιωτικής χρήσεως φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος αποτελεί προϊόν κλοπής που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 17/10/2016.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίου

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, σύμφωνα με την οποία είχε  καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών για κακόβουλη βλασφημία, απειλή, εξύβριση, και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού με  ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, 50χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Αμαλιάδας για αρχαιοκαπηλεία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου-ων δράστη-ών για κλοπή

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι  χθες το μεσημέρι, αφαίρεσαν από οικιακό λεβητοστάσιο στη Γαστούνη, αδιευκρίνιστη ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 62χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στη κατοχή του είκοσι έξι (26) γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στον Πύργο, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Πύργου, 49χρονος ημεδαπός, διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε  ποινή φυλάκισης  επτά (7) μηνών για απάτη.

Σύλληψη μιας  ημεδαπής  για  κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Κρέστενα,  από αστυνομικούς του Aστυνομικού Τμήματος  Kρεστένων,  52χρονη ημεδαπή, διότι, εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 80χρονης ημεδαπής και  με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από την κρεβατοκάμαρα  ένα (1)  πορτοφόλι  που  περιείχε το χρηματικό ποσό των εκατό (100) Ευρώ.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για  κλοπή

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στον Πλάτανο Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου, 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από αγροτεμάχιο 42χρονου τρία τσουβάλια με καλαμπόκι, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη σε κοντινή απόσταση από τους αστυνομικούς.