Συλλήψεις σε Ακαρνανία, Ηλεία και Αχαΐα

sillipseis

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη τριών ημεδαπών για
παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα, δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος, οι οποίοι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με αυτοκίνητο περισσότερα από τρία κιλά λαθραίου καπνού. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αστυνομικού, ενώ οι συνεργοί του απέρριψαν τη συσκευασία με τον λαθραίο καπνό από το όχημα.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα και στο Διακοπτό Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Κάτω Αχαΐας και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 28 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 24χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας ένας 42χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε να κατέχει (15) γραμμάρια κάνναβης και (815) γραμμάρια λαθραίου καπνού.