Συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία και τη Δυτική Ελλάδα για διάφορα αδικήματα

αστυνομια

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας      Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από  αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου, 72χρονος ημεδαπός, καθότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας του  βρισκόμενος υπό την επίδραση οινοπνεύματος,  στερούμενος  αδείας ικανότητας οδήγησης, καθώς και  ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του ένα χάρτινο περιτύλιγμα που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

 

Σχηματισμός δικογραφίας
σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος από το απόγευμα της 06/10/2016 έως το πρωί της 07/10/201, αφαίρεσε από Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, το λουκέτο από τη δεξαμενή καυσίμων, καθώς και έξι βρύσες από το χώρο του προαυλίου.  Ο δράστης αναζητείται.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 42χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα πριν μετέβη σε κατάστημα σούπερ μάρκετ και  προφασιζόμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από ράφι του καταστήματος δύο φιάλες αλκοολούχων ποτών. Ο δράστης  ακινητοποιήθηκε από υπαλλήλους και συνελήφθη από αστυνομικούς που περιποιλούσαν στην περιοχή.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι,  στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 42χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 42χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα πριν, αφαίρεσε από ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ.

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για                 παράβαση του                Νόμου περί προστασίας ζώων

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Βελβίτσι Αχαίας, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, 42χρονος  ημεδαπός, διότι είχε εγκαταλείψει άλογο, ιδιοκτησίας του, μέσα σε  οικόπεδο στο έδαφος. Ειδικότερα αστυνομικοί του Α΄ Α.Τ. Πατρών, μετέβησαν στο σημείο, όπου βρήκαν το ζώο στην ξαπλωμένο στο έδαφος και με αδυναμία να σηκωθεί και κλήθηκε κτηνίατρος, ο οποίος του χορήγησε κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, γνωματεύοντας πιθανό στιγμιαίο χτύπημα στη λαγόνια περιοχή του σε απροσδιόριστο χρόνο και με διαφαινόμενη την εγκατάλειψή του. Πραγματοποιήθηκε η ασφαλή μεταφορά τόσο του ανωτέρω ζώου, όσο κι ενός μικρού πουλαριού, περίπου πέντε μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Νεοχώρι, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό  ιδιοκτησίας του, βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης .