Συνάντηση της Ένωσης αστυνομικών της Ακαρνανίας με τον νέο Διευθυντή

koi-enosiastynomikon-papaefthimiou

 

«Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας πραγματοποίησε χθες συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριο, με αφορμή την ανάληψη τον νέων καθηκόντων του.

Εν πρώτης εκφράσαμε στον ανωτέρω Αστυνομικό Διευθυντή τις ολόθερμες ευχές της Ένωσης μας και εν γένει του Αστυνομικού προσωπικού, για υγεία καθώς και επιτυχία στα νέα καθήκοντα του.

Εν συνεχεία παρουσιάσαμε στον ανωτέρω Αστυνομικό Διευθυντή τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσής μας οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών ,με στόχο μια πιο ποιοτική Αστυνόμευση στην περιοχή μας.

Επίσης παρουσιάσαμε διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες Αστυνομικοί της Δ.Α Ακαρνανίας και προτείναμε λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης με μοναδικό γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών υπηρεσιών.

Ακόμη αναφέραμε ότι τα εργασιακά δικαιώματα του Αστυνομικού προσωπικού θεωρούνταιαυτονόητα και Συνταγματικά κατοχυρωμένα, τα οποία κατακτήθηκαν από τον Συνδικαλιστικού μας κλάδου, και διασφαλίζονται από τους Νόμους, τα Προεδρικά Διατάγματα του Ελληνικού Κράτους και τις διαταγές των προϊστάμενων Υπηρεσιών.

Επιθυμούμε μία αγαστή συνεργασία με την νέα Διοίκηση και ευχόμαστε εκ νέου κάθε επιτυχία στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή».