Συνάντηση του Ν. Καραπάνου με τον «Χαρίλαο Τρικούπη»

unnamed (2)

 Με τον πρόεδρο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς και τους παίκτες της ομάδας Μπάσκετ του αθλητικού συλλόγου «Χαρίλαος Τρικούπης» συναντήθηκε σήμερα ο  Νίκος Καραπάνος, προκειμένου να τους συγχαρεί για την επιτυχία ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία του αθλήματος. Όπως  είπε ο δήμαρχος, η διάκριση της ομάδας αποτελεί τιμή για την πόλη και τον αθλητισμό της, ο οποίος ειδικά το τελευταίο διάστημα καταγράφει συνεχείς επιτυχίες.

 Ο Δήμος θα στηρίξει την προσπάθεια τόσο του «Χαρίλαου Τρικούπη» όσο και των υπολοίπων σωματείων, παρέχοντας την απαραίτητη υλικοτεχνική βοήθεια και υποστήριξη όπου αυτό απαιτηθεί, σημείωσε ο Ν. Καραπάνος, απαντώντας σε ζητήματα που έθεσε η διοίκηση και οι παίκτες, τα οποία αφορούσαν συντήρηση των εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών, κυρίως του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Μεσολογγίου, για το οποίο απαιτείται άμεση παρέμβαση βελτίωσής του. Ο ίδιος δεσμεύτηκε για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου, προκειμένου ο «Χαρίλαος Τρικούπης» και οι ομάδες που αγωνίζονται σ αυτό, να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στις υποχρεώσεις τους.

 Επίσης, όπως επισημάνθηκε, ένα ακόμη ζήτημα που θα πρέπει ν’ αντιμετωπισθεί άμεσα, είναι και αυτό της διασφάλισης μόνιμης αδειοδότησης του Δ.Α.Κ., το οποίο σήμερα λειτουργεί με προσωρινή άδεια.

 Ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στην νέα κατηγορία, καλώντας παράλληλα τους φιλάθλους να ενισχύσουν μαζικά την προσπάθεια της ομάδας.