Συνελήφθη 14χρονος στο Αγρίνιο για κλοπή σε κατάστημα.Σε βάρος των γονέων του, δικογραφία για παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθη, χθες (25-2-2016) το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 14χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται ο 45χρονος πατέρας και η 40χρονη μητέρα του δράστη, οι οποίοι βαρύνονται με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, ο δράστης στις (24-2-2016) το απόγευμα, παραβιάζοντας πλαϊνή θύρα,  εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας ξηρών καρπών και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (240) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 14χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί, στο Αγρίνιο και συνελήφθη.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς συνελήφθη και ο πατέρας του ανήλικου δράστη για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές και τις δικαστικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.