Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός στην Πάτρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΚΥΝΗΓΟΣ

 

 

Συνελήφθη σήμερα (20-01-2016) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 38 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, ο δράστης αφού διαπληκτίστηκε με 27χρονο ομοεθνή του, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ) στην Πάτρα, στη συνέχεια τον οδήγησε με τη βία, έξω από το μαγαζί, όπου πυροβόλησε μία φορά χωρίς να τον πλήξει.

Ο 38χρονος ακινητοποιήθηκε από θαμώνες του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών που περιπολούσαν στην περιοχή και μετέβησαν άμεσα στο περιστατικό.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το περίστροφο που ο δράστης χρησιμοποίησε και τέσσερα φυσίγγια και ένας κάλυκας που ήταν μέσα στο βυκίο του.

Αφορμή για το διαπληκτισμό με τον 27χρονο, ο οποίος είναι σύζυγος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος ήταν ότι, κατά τη διάρκεια κλεισίματος του καταστήματος, ο δράστης υπό την επήρεια μέθης απαίτησε να του σερβίρουν ποτό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.